18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η ταινία Warcraft κυκλοφορεί σε Blu-ray (μαζί με πολλά gaming extras)!

    Ο κόσμος του Warcraft δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχουν συμπληρωθεί 22 χρόνια από τότε που έκανε την εμφάνιση του το πρώτο game της θρυλικής σειράς. Η Blizzard κατάφερε να δημιουργήσει έναν μοναδικό κόσμο φαντασίας που αγάπησαν εκατομμύρια gamers και φίλοι του φανταστικού. Ύστερα από τα τρία επικά strategy games και το MMORPG: World of Warcraft (που άλλαξε τον ρου της ιστορίας του online gaming), ο κόσμος του Warcraft πέρασε τον περασμένο Ιούνιο και στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου.

    warcraft-4

    Η ταινία Warcraft: The Beginning (ή Warcraft) πρόκειται για ένα origin story, ακολουθώντας κατά βάση την υπόθεση του πρώτου παιχνιδιού. Η φυλή των πολεμοχαρών αλλά όχι κακόβουλων orcs δεν μπορεί να επιβιώσει πια στον κόσμο του Draenor, ο οποίος έχει καταστραφεί από ένα άσχημο είδος μαγείας. Έτσι ανοίγουν μία διαστατική πύλη προς το Azeroth, τον κόσμο των ανθρώπων (κυρίως αλλά όχι μόνο). Τα περισσότερα orcs νομίζουν ότι πηγαίνουν για να κατακτήσουν το Azeroth και να φτιάξουν μία νέα ζωή εκεί, όμως ο shaman τους, έχει άλλα μυστικά σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν την ίδια καταστροφή όπως του Draenor, μέσω της fel magic, η οποία διαφθείρει όποιον τη χρησιμοποιεί…

    warcraft-5

    Στο κομμάτι του CGI έχει γίνει εκπληκτική δουλειά, εμφανής κυρίως στις λεπτομέρειες των κοντινών σκηνών με τους orcs. Το ίδιο εντυπωσιακά είναι τα υπόλοιπα φανταστικά πλάσματα, αλλά και τα εφέ από τα ξόρκια των μάγων. Κάποιες σκηνές είναι γυρισμένες έτσι ώστε να θυμίζουν τις μάχες από το gameplay των παιχνιδιών, κυρίως του Warcraft 3, προσδίδοντας πόντους στο wow factor, τουλάχιστον για τους gamers θεατές. Από τις πρωτεύουσες των περιοχών του Azeroth έκαναν ένα πολύ σύντομο πέρασμα σχεδόν όλες, αν και η ταινία επικεντρώθηκε στην ανθρώπινη πόλη Stormwind και το γύρω δάσος Elwynn. Είναι εμφανές από τις πρώτες σκηνές ότι οι ηθοποιοί πήραν πολύ «ζεστά» τους ρόλους τους και υλοποίησαν τους χαρακτήρες με σίγουρα πιο πλούσιες προσωπικότητες από αυτές που είχαν στο πρώτο παιχνίδι. Μεταξύ των πρωταγωνιστών θα αναγνωρίσετε τους Dominic Cooper και Ruth Negga, από τον κινηματογραφικό και τηλεοπτικό κόσμο της Marvel, τον Travis Fimmel από τη σειρά Vikings και τον Clancy Brown που έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετικά σημαντική καριέρα.

    warcraft-3-b

    H ταινία Warcraft αγαπήθηκε από τους fans και τώρα αναμένεται η κυκλοφορία της και σε Blu-ray / DVD. Πέραν της ταινίας, οι φίλοι του Warcraft θα μπορούν να κατεβάσουν ένα digital copy του World of Warcraft (περιλαμβάνει το core game και όλα τα expansions μέχρι το Warlords of Draenor για μία χρονική διάρκεια των 30 ημερών). Επιπλέον, οι gamers που θα αγοράσουν την Blu-ray / DVD version του Warcraft θα μπορούν να αποκτήσουν τον ήρωα Medivh για το Hearthstone, αλλά και τον Gul’ dan για το Heroes of the Storm.

    Η ταινία κυκλοφορεί σε 3D BLU-RAY & BLU-RAY στις 26 Σεπτεμβρίου και σε DVD στις 26 Οκτωβρίου

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles