19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η θήκη για iPhone που θέλει να “αποθεώσει” το… multitasking

    Χμμμ… κοιτάξτε τώρα προβλήματα που επιθυμεί να λύσει αυτή η θήκη. Σκεφτείτε να θέλετε να απαντήσετε σε ένα μήνυμα στο κινητό σας την ώρα που έχετε τον καφέ στο χέρι και προσπαθείτε με μερικές γουλιές να ξυπνήσετε το ταλαιπωρημένο από τα ξενύχτια κορμί σας.

    Η μία λύση είναι, η αλήθεια, να το κάνετε με το ένα χέρι… Ή άλλη, όμως, είναι να… προμηθευτείτε αυτή τη θήκη για iPhone. Ονομάζεται “UpperCup” και προέρχεται από ένα νέο startup που ψάχνει για χρηματοδότηση γι’ αυτήν στο Indiegogo (Όσοι ενθουσιαστήκατε, μπορείτε να καταθέσετε τον οβολό σας).

    Σε κάθε περίπτωση, η θήκη πιάνει, σύμφωνα με το δημιουργό της, πιάνει σχετικά λίγο χώρο, ώστε να χωράει ακόμη και στην τσέπη σας και υπόσχεται ότι θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε το ρημαδοκαφέ χωρίς κινδύνους για ατυχήματα. Τώρα για το τελευταίο δεν είμαστε και απόλυτα σίγουροι, δεδομένου ότι πάντα μπορεί να μην βλέπετε μπροστά σας την ώρα της πληκτρολόγησης και να πέσετε σε κανέναν κακόμοιρο ανθρωπάκο, αλλά, οκ, ας μην κακοκαρδίσουμε περαιτέρω τον Ολλανδό δημιουργό που θέλει να προωθήσει την ιδέα του.

    Πηγή: Geekologie

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles