21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η θρυλική πασιέντζα των Windows έρχεται σε συσκευές Android και iOS

    Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 τοποθετείται το μαζικό ενδιαφέρον για τους προσωπικούς υπολογιστές με ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε παγκόσμιο επίπεδο να νιώθει ότι η αγορά του ήταν επιτακτική. Η διάθεση εκ μέρους της Microsoft των Windows 95 κατέστησε τη χρήση των προσωπικών υπολογιστών πολύ εύκολη, χάρη σε ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό, που είχε να μας προσφέρει η εταιρεία. Πολλοί οι οποίοι αγόρασαν ένα PC δεν ήξεραν ακριβώς πως να το χρησιμοποιήσουν και σύντομα αποδείχθηκε ότι δαπάνησαν ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό για να παίζουν απλά με τις ώρες … πασιέντζα.

    Αυτό το, ομολογουμένως, διασκεδαστικό παιχνίδι έχει θεωρηθεί από πολλούς ακόμη και ως αιτία μειωμένης παραγωγικότητας των εργαζομένων, καθώς η συνήθεια μεταφέρθηκε στους χώρους εργασίας. Τα πράγματα σήμερα είναι εντελώς διαφορετικά, εξαιτίας κυρίως της εκρηκτικής ανόδου της αγοράς των tablets και των smartphone συσκευών. Ανταποκρινόμενη στις τάσεις της εποχής, η Microsoft γνωστοποίησε ότι το θρυλικό, πλέον, παιχνίδι των Windows έρχεται σε συσκευές Android και iOS.

    pasientza

    «Η πασιέντζα, συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια των Windows για πάνω από 25 χρόνια. Επιπλέον, η συλλογή των παιχνιδιών Solitaire που έχετε αγαπήσει στα Windows 10 και στα Windows 8, μετρούν περισσότερους από 119 εκατομμύρια μοναδικούς παίκτες. Πλέον, η συγκεκριμένη συλλογή παιχνιδιών έρχεται στις φορητές συσκευές του Android και του iOS εντελώς δωρεάν», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Paul Jensen, στέλεχος της Microsoft. Παράλληλα συμπλήρωσε πως θα μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας το λογαριασμό τους στο Xbox Live ή απλώς έναν λογαριασμό Microsoft προκειμένου να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν διάφορα επιτεύγματα, να συναγωνιστούν με τους φίλους τους ή απλά να συνεχίσουν το παιχνίδι σε οποιαδήποτε Windows 10, iPhone, iPad ή Android συσκευή.

    Αν και το παιχνίδι είναι δωρεάν, οι διαφημίσεις θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ο χρήστης, θα μπορεί να αναβαθμιστεί σε Premium μέλος έναντι του ποσού των 1.99 δολαρίων προκειμένου να απαλλαχθεί από αυτές. Μερικοί θεωρούν πως 24 δολάρια το χρόνο είναι αρκετά χρήματα για ένα παιχνίδι σαν την πασιέντζα, αν και η Microsoft τονίζει πως ο πρώτος μήνας θα είναι δωρεάν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles