15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η τηλεόραση της Apple… πλησιάζει

    Οι φήμες για μία τηλεόραση από την Apple επανέρχονται δυναμικά, χάρη σ’ ένα δημοσίευμα της Wall Street Journal, σύμφωνα με το οποίο η αμερικανική εταιρεία συνεργάζεται με προμηθευτές στην Ασία, πραγματοποιώντας δοκιμές σε διάφορα designs για τους τηλεοπτικούς δέκτες που ετοιμάζει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές που δεν κατονομάζονται, η εταιρεία του Cupertino συνεργάζεται με την Sharp, ενώ η συναρμολόγησή των εξαρτημάτων των TVs γίνεται από τη Foxconn, το γνωστό εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζονται τα iPhone και iPad της εταιρείας. Η μητρική της Foxconn έχει, μάλιστα, επενδύσει σε μονάδα παραγωγής LCD της Sharp πριν λίγο καιρό, κατασκευάζοντας ήδη δέκτες μεγάλων διαστάσεων και υψηλής ανάλυσης για λογαριασμό και άλλων πελατών.

    Φήμες για κατασκευή ενός τηλεοπτικού δέκτη από την Apple υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια, χωρίς, πάντως, έως τώρα να έχουμε δει κάποιο σχετικό προϊόν στην αγορά.

    Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται λίγες μέρες μετά την αναφορά του Tim Cook σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η τηλεόραση είναι ένα “πεδίο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον” για την αμερικανική εταιρεία.

    Πηγή: The Verge via WSJ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles