11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Και τώρα η ώρα του… HTC One M10

    Το MWC 2016 ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι φήμες για νέες συσκευές δεν τελειώνουν ποτέ. Από τις επόμενες προτάσεις που θα μας απασχολήσουν φαίνεται ότι θα είναι το HTC One M10, η κορυφαία πρόταση της ταϊβανέζικης εταιρείας την οποία “φύλαξε” για ξεχωριστή παρουσίαση και όχι για την έκθεση της Βαρκελώνης.

    HTC One M10

    Το teaser που είδαμε πρόσφατα από την εταιρεία είναι πολλά υποσχόμενο και παρουσιάζει τη συσκευή με το motto Power of 10”. Από τη φωτό αποκαλύπτεται ένα διαφορετικό design σε σχέση με τις προηγούμενες ναυαρχίδες της HTC με λαξευμένες γωνίες που έχουν αρκετό σχεδιαστικό ενδιαφέρον.

    Το HTC One M10, που έως τώρα είναι γνωστό με την κωδική ονομασία Perfume, φημολογείται ότι θα διατεθεί σε τρεις επιλογές μνήμης: 16, 32 ή 64GB, ενώ σε άλλα specs που έχουν διαρρεύσει η συσκευή φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη 5,1 ιντσών AMOLED ανάλυσης QHD, 4GB RAM, κάμερες 12/5MP UltraPixel, fingerprint scanner και Android 6.0.1 Marshmallow.

    Σε δήλωσή του, μάλιστα, στέλεχος της ταϊβανέζικης εταιρείας σημείωσε ότι το HTC One M10 θα προσφέρει “μία πολύ συναρπαστική εμπειρία φωτογραφικής μηχανής” και, μετά τις παρουσιάσεις του Mobile World Congress όπου είδαμε πραγματικά ενδιαφέρουσες κάμερες στα νέα smartphones της αγοράς, περιμένουμε και τη νέα ναυαρχίδα των Ταϊβανέζων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles