24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι ξεχωριστές θήκες της Spigen στο mobilefan!

    To κατάστημα mobilefan φέρνει στην ελληνική αγορά προτάσεις της εταιρείας Spigen που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις ξεχωριστές προτάσεις που θα προστατεύσουν το κινητό σας με στιλ ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες χρήσης. Επιλέξαμε τέσσερις παραλαβές της εταιρείας για τα Galaxy S6/S6 Edge και iPhone 6s Plus/6 Plus.

    Spigen Liquid Crystal Clear για Galaxy S6 / Galaxy S6 Edge

    Galaxy S6 Case Liquid Crystal

    H Liquid Crystal είναι η απόλυτη θήκη για το Galaxy S6 συνδυάζοντας προστασία και ελαφριά κατασκευή. Κατασκευασμένη από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU), προσφέρει ελαστικότητα, διαφανή κατασκευή και γοητευτικό look αλλά και προστασία στη συσκευή σας.

    Δείτε περισσότερα εδώ

     

    s6_edge_liquid_title_white_1024x1024

    Άλλη μία μινιμαλιστική πρόταση και η θήκη Liquid Crystal για το Galaxy S6 edge

    Δείτε περισσότερα εδώ

    Spigen Ultra Hybrid (SGP11417) for Galaxy S6 Edge Gunmetal

    gs6_edge_UH_title_sc_1024x1024

    Η θήκη Ultra Hybrid της Spigen έχει μινιμαλιστική σχεδίαση και εφαρμόζει τέλεια στο Samsung Galaxy S6 Edge προστατεύοντάς το από την καθημερινή χρήση! Κατασκευασμένη περιμμετρικά από ματ θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU) απορροφά τους κραδασμούς με τη βοήθεια της τεχνολογίας Air Cushion, είναι ελαστική και εύκαμπτη προστατεύοντας το Galaxy S6 Edge από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα. H πίσω όψη αποτελείται από διαφανές σκληρό πολυανθρακικό πλαστικό. Σχεδιασμένη μινιμαλιστικά έχει 1.2mm αυξημένο χείλος περιμετρικά έτσι ώστε να προστατευτεί το κινητό σας σε μία πτώση με την μπροστινή όψη στο έδαφος και 4 ποδαράκια στις γωνίες της πίσω όψης για να υπερυψώνεται η συσκευή σας από μία επιφάνεια όταν το τοποθετείτε με την πίσω όψη! Σας εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στις θύρες διασύνδεσης, την οθόνη & την πίσω κάμερα και επανασχεδιασμένη πρόσβαση στα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου και εκκίνησης της συσκευής σας!

    Δείτε περισσότερα εδώ

    Spigen Neo Hybrid Carbon for iPhone 6s Plus/6 Plus

    m_ip6s_plus_nh_carbon_title_gm_1024x1024

    Η νέα θήκη Neo Hybrid Carbon της Spigen είναι σχεδιασμένη για να εφαρμόζει τέλεια στα iPhone 6 Plus & 6s Plus προστατεύοντάς τα κατά την καθημερινή χρήση! Αποτελείται από ένα ελαστικό εσωτερικό στρώμα ματ θερμοπλαστικής πολυουρεθάνης (TPU) για να απορροφά τους κραδασμούς και ένα περιμετρικό πλαίσιο σκληρού πολυανθρακικού πλαστικού (PC) για να προστατεύσει τα iPhone 6 Plus & 6s Plus από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα. Σας δίνει γερό κράτημα για να μη γλυστράει το κινητό από τα χέρια σας ενώ το αυξημένο χείλος περιμετρικά προστατεύει το κινητό σας σε μία πτώση με την μπροστινή όψη στο έδαφος! H πίσω όψη έχει επένδυση από ανθρακονήματα προσδίδοντας μια πιο σπορ εμφάνιση και σας εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στις θύρες διασύνδεσης, την οθόνη & την πίσω κάμερα!

    Δείτε περισσότερα εδώ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles