20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η χειρότερη ταινία όλων των εποχών… σύμφωνα με τους users του IMDB

    Saving Christmas. Αυτό είναι το φιλμ που τα εκατομμύρια των users που προτιμούν τη βάση του IMDB για την κινηματογραφική τους ενημέρωση, έκριναν πως είναι η χειρότερη που έχουν δει με διαφορά. H ταινία που σκηνοθέτησε ο Darren Doane και πρωταγωνιστεί ο Kirk Cameron έχει αυτή τη στιγμή 1.5% στο IMDB (είχε πέσει και στο 1.3%) κάτι που σημαίνει πως όσοι προσπάθησαν να την δουν, την μίσησαν. O μέσος όρος βαθμολογίας των ανδρών είναι 1.1%, ενώ οι γυναίκες φαίνεται πως λυπήθηκαν λίγο παραπάνω τον Cameron και του έδωσαν 2.3%.

    saving christmas

    Η πλάκα είναι πως ο Cameron προσπάθησε να σώσει την υπόληψη της ταινίας καλώντας τους 1.9 εκατομμύρια fans της Facebook σελίδας του να ανεβάσουν την βαθμολογία της στο Rotten Tomatoes, κάτι που κατάφερε για λίγο, εκτινάζοντας την στο 94%. Ωστόσο γρήγορα τα πράγματα διορθώθηκαν, η μάζα αντέδρασε και τώρα βρίσκεται στο 32%. 
    Στην ταινία ο Cameron προσπαθεί να αλλάξει άποψη στον γαμπρό του (που υποδύεται ο Doane) που πιστεύει πως όλα όσα έχουν να κάνουν με τα Χριστούγεννα είναι ψεύτικα, σώζοντας έτσι ο χριστουγεννιάτικο πνεύμα των ημερών (…).
    Κι όμως παρά το γενικό κράξιμο η ταινία έχει φέρει ήδη κέρδη 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ είχε budget 500.000 δολάρια. Ίσως αυτό να έχει απαλύνει λίγο τον πόνο του Cameron. 

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles