19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ο Ian McKellen είναι ο νέος… 93χρονος Sherlock Holmes!

    Είναι αμέτρητα τα ονόματα που έχουν ερμηνεύσει τον διάσημο ντετέκτιβ του Arthur Conan Doyle, ωστόσο αυτό του Ian McKellen σου μαγνητίζει άμεσα την προσοχή.

    sherlock-holmes-ian-mckellen-

    Είχε ακουστεί πριν από περίπου ένα χρόνο αυτό το σενάριο, ωστόσο πλέον τα πράγματα έχουν προχωρήσει, τόσο ώστε να μπορούμε να δούμε την πρώτη φωτογραφία του σπουδαίου ηθοποιού στον πασίγνωστο ρόλο, την οποία πόσταρε ο ίδιος στο twitter.
    Το φιλμ λέγεται Mr. Holmes, σκηνοθέτης του είναι ο Bill Condon (Gods and Monsters, Kinsey) και η ιστορία του λαμβάνει χώρα στα 1947, όπου ο Holmes ζει αποτραβηγμένος από την δράση μαζί με την οικονόμο του που την ερμηνεύει η Laura Linney
    O ήρωας παλεύει να συνηθίσει τα γεράματα και την άνοια, ενώ την ίδια ώρα έχει εμμονή με την τελευταία του υπόθεση που παραμένει εδώ και δεκαετίες άλυτη. Μην περιμένετε να έχει βοήθεια από τον Watson, αφού ο πολύτιμος βοηθός του απουσιάζει από το σενάριο.
    Είναι ώρα να δούμε μετά τον Sherlock Holmes του Robert Downey Jr., και του Benedict Cumberbatch και μία τρίτη, πιο ώριμη, εκδοχή του ήρωα. Και κάτι μας λέει πως οι δύο προηγούμενοι θα δουν σίγουρα το έργο του Sir Ian McKellen κρατώντας σημειώσεις.

    ian-as-sherlock

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles