14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ιδού τα επίσημα specs του Jolla Phone

    Πίσω στο Μάιο είχε ανακοινωθεί το Jolla Phone, η πρόταση του φινλανδικού startup των πρώην Meego developers της Nokia με το λειτουργικό σύστημα Sailfish. Είχαμε μάθει, μάλιστα, και την τιμή του, που προσεγγίζει τα 399 ευρώ.

    Jolla

    Τώρα ήρθε η στιγμή να μάθουμε επίσημα τα πλήρη specs αυτής της άκρως ενδιαφέρουσας πρότασης. Έτσι, λοιπόν, θα ενσωματώνει μία οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 960×540 pixels, διπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή στα 1.4GHz, 1GB μνήμη RAM, δύο κάμερες (8MP με auto-focus και LED flash και 2MP) καθώς και 16GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω microSD, αλλά και αφαιρούμενη μπαταρία 2.100mAh.

    Όπως προαναφέραμε, θα ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα Sailfish, το οποίο βασίζεται σε gestures και είναι βελτιστοποιημένο ώστε να υποστηρίζει και Android εφαρμογές.

    Επιπλέον, χάρη στο “Other Half” χαρακτηριστικό, είναι διαθέσιμα εναλλάξιμα καλύμματα που μπορούν να ανανεώσουν εύκολα και γρήγορα την εμφάνισή της.

    Η εταιρεία ελπίζει ότι θα κυκλοφορήσει τη συσκευή έως τα τέλη του έτους, με την τιμή των 399 ευρώ να είναι αρκετά δελεαστική για την πανέμορφη αυτή πρόταση της Jolla. Για να δούμε, λοιπόν, και κάτι διαφορετικό στην αγορά…

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles