18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η μπαταρία που φορτίζει τα πάντα (τα πάντα όμως!) στην IFA 2012

    Σκεφτείτε το ψύχραιμα: με πόσα mAh είστε ευχαριστημένοι σε ό,τι αφορά τη μπαταρία ενός smartphone; 2.000; 2.500; 3.000; Σε ένα tablet; 5.000; 6.000; Ωραία… Η Sanho Corp. παρουσίασε στην IFA 2012 τη HyperJuice 2, τη βελτιωμένη έκδοση της πρώτης HyperJuice, μιας συσκευής-μπαταρίας που υπόσχεται να προσφέρει έξτρα αυτονομία στις συσκευές σας. Προσέξτε: δεν μιλάμε για κάποιο φτηνό gadget της σειράς αλλά για ένα… τερατάκι τσέπης, αφού η συγκεκριμένη έχει χωρητικότητα 100Wh ή αν προτιμάτε 27.000mAh! Είναι εξοπλισμένη με δύο θύρες USB των 10W έκαστη (5V και 2,1A το μέγιστο) ενώ χρειάζεται περί τις 3-4 ώρες για να φορτίσει.

    Πάμε τώρα και στο προκείμενο… Τι θα σας προσφέρει η συγκεκριμένη συσκευή; Έως και 26 ώρες έξτρα αυτονομίας για το MacBook σας, 50 ώρες για το iPad σας (44 ώρες για το new iPad) και 19 πλήρεις φορτίσεις για το iPhone σας! Έρχεται με OLED οθόνη που σας προσφέρει έξτρα πληροφορίες (θερμοκρασία, επίπεδα μπαταρίας κλπ) ενώ σε μέγεθος θυμίζει περισσότερο εξωτερικό σκληρό δίσκο 3,5 ιντσών (όχι τους καινούριους που έχουν επικρατήσει τώρα τελευταία, τους παλιότερους, τους λίγο πιο μεγάλους). Η τιμή της είναι στα 299,95 δολάρια.

    Δείτε το μέγεθος του HyperJuice 2. Δεν είναι δα και τίποτα το εξωπραγματικό σε σχέση με τα όσα προσφέρει. 27.000mAh είναι αυτά...

    Πέραν του HyperJuice 2, η Sanho ανακοίνωσε και το iUSBport, μία συσκευή που παλαιότερα ήταν γνωστή ως CloudFTP. Τι είναι αυτή; Βασικά φανταστείτε ότι θα σας επιτρέψει να συνδέσετε ασύρματα μια εξωτερική μονάδα αποθήκευσης USB στην iOS συσκευή σας (επίσης και σε Android ή και γενικότερα σε Wi-Fi συσκευές) και να τη χρησιμοποιήσετε σαν να μην τρέχει τίποτα! Μπορείτε την ίδια στιγμή να streamάρετε τρεις διαφορετικές HD ταινίες σε ισάριθμες συσκευές και να μεταφέρετε δεδομένα από και προς οκτώ συσκευές παράλληλα! Έρχεται με ειδική εφαρμογή για iOS, web και Android ενώ είναι συμβατό και με cloud υπηρεσίες τύπου Dropbox, εφ’ όσον υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο! Η τιμή της; Στα 99 δολάρια μόλις.

    Δείτε και το USBport. Κι αυτό τοσοδούλικο είναι :)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles