16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Sony Xperia Z1. Eπίσημο με κάμερα 20,7MPixels με G Lens, Snapdragon 800 και αντοχή στο νερό και τη σκόνη

    UPDATE: Το Sony Xperia Z1 ανακοινώθηκε επίσημα στο event που ετοιμασε η ιαπωνική εταιρεία στο Βερολίνο, αν και από χθες είχαμε μία απροσδόκητη αποκάλυψη όλων των χαρακτηριστικών του, καθώς διέρρευσε το δελτίο τύπου της Sony σχετικά μ’ αυτό. Δείτε όλα τα specs του αναλυτικά.

    sony-xperia-z1

    Η συσκευή, όπως γνωρίζαμε εδώ και καιρό, ξεχωρίζει αρχικά για τις φωτογραφικές της δυνατότητες. Διαθέτει έναν ευρυγώνιο G Lens της Sony 27mm με διάφραγμα F2.0, 3x zoom και 1 2/3 Exmor RS αισθητήρα με ανάλυση 20,7MPixels που μπορεί να συλλάβει 61 φωτογραφίες σε δύο δευτερόλεπτα.

    Όπως γράφει η Sony, σε “ανεξάρτητα tests που πραγματοποίησε διαπίστωσε ότι η κάμερα αυτή είναι η καλύτερη που διαθέτει smartphone σήμερα” ενώ μαζί με το Z1 κυκλοφορεί και μία σειρά από ενδιαφέροντα camera apps, όπως τα Info-eye, AR effect, Timeshift burst και Social live.

    Σε άλλα specs, το Sony Xperia Z1 ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1980x1080p με τεχνολογίες Triluminos και X-Reality, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 στα 2.2GHz, 2GB RAM, γραφικά Adreno 330, εσωτερική μνήμη 16GB (με δυνατότητα επέκτασης έως τα 64GB μέσω microSD), υποστήριξη LTE και μπαταρία 3.000mAh.

    Ενσωματώνει το Android 4.2.2 Jelly Bean, ενώ θα κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο και μοβ χρώμα. Διαθέτει ακόμη τις πιστοποιήσεις IP55 και IP58, ώστε να είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό αντίστοιχα. Επιπλέον, η Sony δηλώνει ότι συνεχίζει να χρησιμοποιεί σ’ αυτό το OmniBalance Design, που, αυτή τη φορά, περιλαμβάνει ένα “μονοκόμματο πλαίσιο αλουμινίου”.

    Το “παρών” δίνει, επίσης, το PlayMemoriesOnline App, μία υπηρεσία cloud που επιτρέπει πλέον το αυτόματο upload όλων των φωτογραφιών σας online χωρίς περιορισμό στον αποθηκευτικό χώρο, αλλά και η νέα εφαρμογή Track ID TV που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να αναζητήσουν και να βρουν πληροφορίες για ένα τηλεοπτικό show (η τελευταία λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε συγκεκριμένες χώρες μόνο).

    Μαζί με το Sony Xperia Z1, ανακοινώθηκαν και μία σειρά από αξεσουάρ, όπως τα διάσημα lens cameras που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες μέρες (QX10/QX100), το Imaging Stand IPT-DS10Μ, το Smartphone Tripod SPA-MK20M, το Bluetooth Music Receiver BM10 και το Miracast Wireless Display IM10.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles