16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Lumia Denim Update. Ποια καινούρια χαρακτηριστικά φέρνει, σε ποιες Lumia συσκευές θα διατεθεί και πότε (IFA 2014)

    Παίρνοντας τη σκυτάλη από το Lumia Cyan Update, η Nokia και η Microsoft ανακοίνωσαν στο πλαίσιο της IFA 2014, το νεότερο Lumia Denim Update. Ας δούμε τι περιλαμβάνει…

    Lumia-830-and-9301

    Συνδυάζοντας τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά και τις προσθήκες του νέου Windows Phone 8.1 Update 1, με αποκλειστικά στοιχεία που αφορούν μόνο την οικογένεια των Lumia smartphones, η “ολόφρεσκη” ενημέρωση έρχεται να φέρει νέο “αέρα” στην εμπειρία χρήσης των κατόχων των συσκευών της Nokia.

    Στις αλλαγές που προέρχονται από το Windows Phone 8.1 Update 1, περιλαμβάνονται χρήση της Cortana και σε νέες χώρες (Αγγλία, Κίνα, Ινδία, Καναδάς και Αυστραλία), υποστήριξη live folders, η δημιουργία ενός apps corner στη start screen με τις εφαρμογές της προτίμησής σας, δυνατότητα SMS merge και forwarding, snooze στο ξυπνητήρι κ.ά.

    Lumia_Camera

    Στις μοναδικές για τα Lumia βελτιώσεις, περιλαμβάνονται η εφαρμογή Lumia Camera που είναι πιο γρήγορη και πιο διαισθητική από την υπάρχουσα camera app των συσκευών, βελτίωση στην ταχύτητα λήψεων, υποστήριξη 4Κ quality video χάρη στο νέο feature Moment Capture (σε κάποια μοντέλα μόνο), καθαρότερες φωτό χάρη σε βελτιωμένους αλγορίθμους και άλλα νέα χαρακτηριστικά. Ακόμη, υποστηρίζεται πλέον η φωνητική ενεργοποίηση με το “Hey Cortana” του ψηφιακού βοηθού των Windows Phone 8.1, ενώ ανανεωμένη επιστρέφει η Glance Screen.

    Το Lumia Denim Update θα βρίσκεται ενσωματωμένο στα νέα Lumia 830 και Lumia 730 (735) που ανακοινώθηκαν σήμερα στην IFA 2014, ενώ στα υπόλοιπα Windows 8 smartphones της εταιρείας (ξεκινώντας από τα Lumia 930, 1520 και Icon) θα διατεθεί από το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles