18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτη επαφή με το μοναδικό Sony Xperia Z5 στην IFA 2015 (hands-on και αποκλειστικές pics)!

    H Sony πραγματικά κατάφερε να κλέψει την παράσταση με την τριπλέτα συσκευών που παρουσίασε στο Sony event στο πλαίσιο της έκθεσης IFA που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο. Στο booth της Sony είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τη νέα high-end συσκευή της Sony να παίξουμε μαζί της και να διαπιστώσουμε την αναντίρρητη τεχνολογική της υπεροχή.

    Sony Z5 (6)

    Το minimal design συνδυάζεται άψογα με τις high-end επιδόσεις, δημιουργώντας ένα σύνολο που είναι ικανό να τραβήξει την προσοχή ακόμη και των πιο απαιτητικών.

    Sony Z5 (10)

    Στην καρδιά του Xperia Z5 χτυπάει ένας ταχύτατος οκταπύρηνος Snapdragon 810, ο οποίος σε συνδυασμό με τα 3GB RAM, εγγυάται ότι lag και άλλου είδους κακοτοπιές θα αποτελέσουν απλώς μία ανάμνηση. Το Xperia Z5 έρχεται με οθόνη IPS στις 5.2 ίντσες (ανάλυσης 1080p), διαθέτει 32GB αποθηκευτικού χώρου, αισθητήρα κάμερας στα 23MP, όπως επίσης και πιστοποίηση IP65 / IP68 για αντοχή στη σκόνη και αδιάβροχη προστασία. Όσον αφορά το λειτουργικό του, το Z5 στηρίζεται σε ένα Android Lollipop 5.1.1 OS.

    Sony Z5 (5)

    Sony Z5 (2)

    Με ποιοτικά υλικά κατασκευής, slick design και εξαιρετικές δυνατότητες είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι το Ζ5 θα αποτελέσει ένα σίγουρο best-seller! Δείτε και το video που ακολουθεί για να πάρετε μία καλή γεύση από την αίσθηση που μας άφησε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles