16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Lenovo Phab Plus. H “αποθέωση” των phablets ντεμπουτάρει στην IFA 2015 (Hands-On + pics)!

    Υπάρχουν πάρα πολλοί users οι οποίοι τρελαίνονται με τα μεγάλα displays. Ειδικότερα οι Ασιάτες καταναλωτές λιώνουν με τις τεράστες οθόνες, για αυτό και στις ασιαστικές χώρες έχει αναπτυχθεί σε υπερβολικό βαθμό η ειδική κατηγορία των phablets. Η Ευρώπη από την άλλη εμφανίζεται περισσότερο διστακτική και λιγότερο δεκτική σε συσκευές που δυσκολεύεσαι να τις πιάσεις με το ένα χέρι.

    Lenovo Phab Plus (1)
    Παρόλα αυτά, η Lenovo εμφανίζεται διατεθειμένη να αλλάξει αυτή τη νοοτροπία που επικρατεί στην ευρωπαϊκή αγορά με την κυκλοφορία του Lenovo Phab Plus, μίας συσκευής η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η “επιτομή” των phablets! Στην IFA 2015 είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά το Phab Plus και δεν σας κρύβουμε ότι δυσκολευτήκαμε κάπως να το κρατήσουμε με το ένα χέρι. Παρόλα αυτά, για τους λάτρεις των συσκευών με μεγάλα displays το Phab Plus σιγουρα σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά

    Lenovo Phab Plus (5)

    Lenovo Phab Plus (2)
    Το Phab Plus (που είναι μία βελτιωμένη έκδοση του απλού Phab) έρχεται με οθόνη στις 6,8 ίντσες (ανάλυση στα 1080p), octa-core επεξεργαστή Snapdragon 615, ο οποίος συνοδεύεται από 2GB RAM, καθώς επίσης και 32GB αποθηκευτικού χώρου.Επιπλέον, προσφέρει υποστήριξη LTE, Bluetooth 4.0, Dolby Atmos Sound, μπαταρία με χωρητικότητα στα 3.500mAh και το βάρος του ανέρχεται στα 222 γραμμάρια.

    Lenovo Phab Plus (11)

    Αν και όπως σας αναφέραμε στο κράτημα μας προβλημάτισε αρκετά, ωστόσο κάτι μας λέει ότι οι υποστηρικτές των συγκεκριμένων συσκευών ότι θα το λατρέψουν…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles