24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δοκιμάζουμε το Lenovo Vibe P1, το smartphone με την μπαταρία “τέρας”! (Hands-On & Pics – IFA 2015)

    Υπάρχουν αρκετοί users που το κριτήριο τους για την αγορά μίας νέας συσκευής, είναι να τους καλύπτει επαρκώς στον τομέα της αυτονομίας. Χωρίς αμφιβολία, το Lenovo Vibe P1, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στη διάρκεια της IFA 2015 αναδεικνύεται «πρωταθλητής» στη συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς προσφέρει μπαταρία στα 5.000mAh, εκτοξεύοντας την αυτονομία του συγκεκριμένου smartphone στα ύψη!

    Lenovo Vibe P1 (2) OK

    To Lenovo Vibe P1, όμως δεν ξεχωρίζει μόνο για την πραγματικά τεράστια μπαταρία του που είναι από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν στη συγκεκριμένη κατηγορία (σύμφωνα με τη Lenovo χαρίζει αυτονομία 81 ωρών), αλλά αποτελεί μία ικανή πρόταση που δύναται να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών users.

    Lenovo Vibe P1 (4) OK

    Ειδικότερα, το Vibe P1 (διαστάσεις 152,9×75,6×4,6-9,9 χιλιοστά και 189 γραμμάρια βάρος) διαθέτει οθόνη τεχνολογίας IPS στις 5.5 ίντσες (στα 1080p), η οποία ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα χρωμάτων και για την ευκρίνεια της. Στα ενδότερα βρίσκουμε ένα Snapdragon 615 SoC, που συνοδεύεται από 2GB RAΜ, 32GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερα στα 13MP (αλλά και selfie cam στα 5MP) και δυνατότητες για fast-charging (το οποίο είναι ένα feature που σίγουρα θα αποδειχθεί χρήσιμο με τόσο μεγάλη χωρητικότητα).

    Lenovo Vibe P1 (6) OK

    Lenovo Vibe P1 (7) OK
    Αναμφίβολα, το Lenovo Vibe P1 είναι ο «βασιλιάς της αυτονομίας» και στη σύντομη επαφή που είχαμε μαζί του, δε σας κρύβουμε ότι μας άφησε πραγματικά εξαιρετικές εντυπώσεις…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles