18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    IFA 2016: Τι αναμένουμε να δούμε στη “γιορτή” της τεχνολογίας στο Βερολίνο!

    Η ομάδα του digitallife.gr, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, πέταξε για Βερολίνο και τις επόμενες μέρες από σήμερα έως και τις 7 Σεπτεμβρίου θα ζήσουμε στους ρυθμούς του αλλά και τις τεχνολογικές ανακοινώσεις που θα έχουμε στη γερμανική πόλη. Πριν όμως τα μεγάλα events ξεκινήσουν κι ενώ ήδη κάποια νέα προϊόντα είναι πλέον στο φως της δημοσιότητας, ας ρίξουμε μία ματιά στο τι σημαντικό αναμένουμε από την έκθεση, σύμφωνα με ό,τι διέρρευσε τις προηγούμενες ημέρες.

    ifa

    Το digitallife.gr θα βρεθεί φυσικά στις μεγάλες παρουσιάσεις της Huawei και της Samsung, εταιρείες με τις οποίες ταξιδεύουν στο Βερολίνο οι απεσταλμένοι μας. Οι συνεχώς ανερχόμενοι Κινέζοι έχουν στόχο να μας εκπλήξουν ευχάριστα, καθώς δε φαίνεται ότι θα δούμε νέο Mate, αλλά θα το event θα επικεντρωθεί σε mid-range προτάσεις που ωστόσο όπως μάθαμε κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία τους. Το φημολογούμενο νέο brand (γνωστό πριν το event με την κωδική ονομασία Nova) θα αφορά μάλλον γυναικεία smartphones και οι πληροφορίες μιλούν μάλιστα για δύο νέες συσκευές, καθώς και ένα νέο MediaPad tablet. Η δε Samsung φαίνεται ότι θα δώσει βαρύτητα στο Gear S3 smartwatch το οποίο αναμένεται ότι θα λανσαριστεί σε πέντε εκδόσεις -δύο από τις οποίες θα έχουν υποστήριξη SIM- και φυσικά με λειτουργικό Tizen. Τα Wearables και ειδικά τα smartwatches φαίνεται ότι έτσι κι αλλιώς θα μας απασχολήσουν πολύ στην έκθεση, ενώ από τους Κορεάτες φανταζόμαστε ότι σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται το Galaxy Note 7 που ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό.

    Σε άλλες σημαντικές ανακοινώσεις η Lenovo αναμένεται να παρουσιάσει μεταξύ άλλων το Moto Z Play αλλά και νέα Moto Mods για την οικογένεια Z (θα δούμε νέο camera module με 10x οπτικό zoom, physical shutter, zoom les και xenon flash όπως διαβάζουμε σε κάποιες φήμες), ενώ ίσως δούμε βέβαια και νέο Moto 360 smartwatch. Acer και Asus έχουν κάνει ήδη νωρίς νωρίς τις ανακοινώσεις τους, ενώ περιμένουμε ειδήσεις και από τη νέα στο χώρο των smartphones TP-Link. Η Sony Mobile θα μας συστήσει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις νέα X smartphones (Xperia X Compact και Xperia XR), όπως και η LG τις δικές της προτάσεις που θα αφορούν πλούσιο προϊόντικό portfolio. Η HTC αναμένεται να παρουσιάσει τo A9S, η ZTE διοργανώνει κι αυτή συνέντευξη τύπου με νέα μοντέλα (θα δούμε μάλλον το Axon 7 Mini) ενώ και η Alcatel έχει το δικό της event με ξεχωριστές παρουσιάσεις (πιθανώς της οικογένειας Pop).

    Μείνετε συντονισμένοι στο ειδικό category IFA 2016 που έχουμε δημιουργήσει, εκεί όπου οι ανακοινώσεις θα είναι καταιγιστικές και έχουν ήδη ξεκινήσει!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles