22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    To Acer Revo Build είναι το Project Ara των PCs! (IFA 2015)

    Δεν υπάρχουν μόνο αρθρωτά smartphones σαν το Project Ara, αλλά και αρθρωτά PCs σε… παρόμοια λογική. Και κάπως έτσι, το δημοφιλές Revo PC της Acer εξελίσσεται με την ανακοίνωση του Revo Build, ενός νέου modular (!) μοντέλου με Windows 10, που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν και να αφαιρούν στοιχεία, τόσο απλά όσο σε μία κατασκευή… Lego.

    acer-revo-build-modular-pc-2

    Το Acer Revo Build στην πιο απλή του σύνθεση μπορεί να περιλαμβάνει μόνο την κεντρική μονάδα 125×125 χιλιοστών (που περιλαμβάνει 32GB eMMC storage, έως 8GB RAM, Intel Celeron N3050, Celeron N3150 ή Pentium N3700 Braswell επεξεργαστές, ενώ διαθέτει τρεις USB 3.0 ports, HDMI και DisplayPort, headset jack και SD card reader) καθώς και μονάδα γραφικών.

    revo-build_06-100611770-large

    Μπορείτε όμως μαγνητικά να προσθέσετε και πολλά ακόμη elements, συνθέτοντας με αυτό τον τρόπο το PC της αρεσκείας σας, είτε για το γραφείο, είτε για το σαλόνι και φυσικά για κάθε σας ανάγκη. Χωρίς καλώδια, μόνο με pins που υπάρχουν στο πάνω και κάθε μέρος κάθε module, δομείτε το PC που επιθυμείτε, προσθέτοντας “bricks” και σχηματίζοντας έναν “πύργο” των επιλογών σας.

    Acer Revo Build

    Στο event της εταιρείας στην IFA 2015 είδαμε στην επίδειξη ένα audio module, ενώ αναμένεται φυσικά να υπάρξουν πολλά περισσότερα, π.χ. blocks με hard drives χωρητικότητας 500GB ή και 1TB, wireless charging dock, μονάδα με ηχείο, ξεχωριστό μικρόφωνο κ.ά, χωρίς πάντως να μάθουμε προς το παρόν πληροφορίες για τιμές και διαθεσιμότητα των modules.

    Μία ξεχωριστή ιδέα από την Acer που κερδίζει τις εντυπώσεις και μας προκαλεί για την εξέλιξή της. Όπως διαβάζουμε, θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη ξεκινώντας από τα 199 ευρώ για το βασικό configuration τον Οκτώβριο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles