15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Intel Skylake. Η 6η γενιά Intel Core processors έχει… 48 μοντέλα (IFA 2015)

    Η ώρα της 6ης γενιάς των Intel Core επεξεργαστών έχει ανατείλει εδώ και λίγο καιρό και οι “Skylake”, όπως είναι η κωδική ονομασία τους, δίνουν το “παρών” στην IFA 2015, ενώ ενσωματώνονται σε πολλά από τα μοντέλα που παρουσίασαν στην έκθεση δημοφιλείς κατασκευαστές. Η Intel, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι το πλήρες line-up τους περιλαμβάνει 48 διαφορετικά μοντέλα για κάθε είδους συσκευή, από το μικρότερο Intel Compute Stick έως All-in-One desktops, 2 σε 1 devices και notebooks, αλλά και mobile workstations.

    intel-skylake-chip

    Με βελτιστοποίηση ώστε να τρέχουν άψογα στα Windows 10 και να μπορούν να εκμεταλλευτούν features τους όπως η Cortana ή το Windows Hello, βελτιώσεις στον τομέα της ενέργειας, των γραφικών, αλλά και νέους connectors (USB Type-C και Thunderbold 3) οι νέας γενιάς επεξεργαστές της Intel υπόσχονται αυξημένες επιδόσεις σε κάθε περίπτωση. Είναι κατασκευασμένοι με τη νέα Skylake μικρο-αρχιτεκτονική που βασίζεται στην κατασκευαστική διαδικασία των 14nm της Intel και υπόσχονται 2 1/2 φορές καλύτερη απόδοση, τριπλάσια διάρκεια μπαταρίας και 30% καλύτερη απόδοση γραφικών, σύμφωνα με την εταιρεία. Η Intel διαφημίζει ακόμη ταχύτερο wake up αλλά και βελτιώσεις στην αναπαραγωγή 4K. 

    Οι Intel Core M processors τώρα περιλαμβάνουν τα μοντέλα m3, m5 και m7, ενώ, για πρώτη φορά, η Intel διαθέτει ένα unlocked mobile chip, αλλά και νέο quad-core Core i5 επεξεργαστή για 60% βελτιωμένο multi-tasking.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles