22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Samsung SLEEPSense. Η συσκευή που μπαίνει κάτω από το στρώμα και παρακολουθεί τον ύπνο σας! (IFA 2015)

    Στο keynote της Samsung σήμερα στην IFA 2015 είδαμε, πέρα από την επόμενης γενιάς smart home πλατφόρμα της SmartThings, και ένα ακόμη… διαφορετικό IoT προϊόν από τους Κορεάτες. Το Samsung SLEEPSense είναι ένα gadget που τοποθετείται κάτω από το στρώμα σας και, με τη βοήθεια ενός smartphone app, μπορεί να σας παρέχει αναλυτικά στατιστικά για τον… ύπνο σας.

    Samsung-sleepsense

    Η συσκευή που κατά κάποιους μοιάζει με… ρακέτα του πινγκ πονγκ, συγκεντρώνει δεδομένα από τον ύπνο σας, που, σύμφωνα τη Samsung, είναι κατά 97% ακριβή, έτσι ώστε, με τις απαραίτητες αλλαγές στις συνήθειες του ύπνου σας, να εξασφαλίζετε την ξεκούρασή σας στο μέγιστο δυνατό βαθμό. 

    Οι αισθητήρες της μπορούν να αναλύσουν μεταξύ άλλων τον καρδιακό σας παλμό, τις αναπνοές, αλλά και τις κινήσεις σας, παρέχοντας πολύτιμα δεδομένα, ενώ η σχετική εφαρμογή μπορεί να σας ενημερώνει κάθε πρωί με στατιστικά για τον ύπνο σας, σε συνάρτηση με μέσους όρους που σχετίζονται με την ηλικία σας. 

    Εντυπωσιακό και το ότι μπορεί να.. συνεργαστεί και με άλλες συσκευές μέσω IoT, π.χ. να… ανοίξει το air-condition αν αντιληφθεί ότι ζεσταίνεστε υπερβολικά, να κλείσει την τηλεόραση κ.ά.

    Ένα διαφορετικό gadget από την κορεατική εταιρεία που θέλει να βάλει την τεχνολογία σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας και κάθε… ώρα της ημέρας σας. Θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κορέα και αργότερα σε άλλες αγορές, χωρίς να έχουμε ακόμη πληροφορίες για την τιμολόγησή του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles