21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Samsung παρουσίασε το πρώτο Ultra HD Blu-ray player και νέες συνεργασίες με εταιρείες περιεχομένου στην IFA 2015

    Το πρώτο Ultra HD Blu-ray player παρουσίασε η Samsung στη σημερινή συνέντευξη τύπου της στην IFA 2015, λανσάροντας μία συσκευή που υπόσχεται έως και τέσσερις φορές καλύτερη ανάλυση από τις συμβατικές Blu-ray, αλλά και 64 φορές “υψηλότερη χρωματική έκφραση” σύμφωνα με την εταιρεία. Μπορεί να κάνει upscaling περιεχομένου ώστε να παρέχει “UHD ανάλυση από κάθε δίσκο”, ενώ είναι συμβατό με υπηρεσίες streaming 4K και υποστηρίζει HDR video.

    samsung ultra hd blu ray player

    Πληροφορίες για την τιμολόγηση της νέας πρότασης των Κορεατών ή τη διαθεσιμότητά της δεν έγιναν προς το παρόν γνωστές, ωστόσο η Samsung ανέφερε ότι είναι αποφασισμένη να επεκτείνει το “οικοσύστημα” που αφορά το Ultra HD/4K περιεχόμενο , συνεργαζόμενη με μία σειρά από εταιρείες περιεχομένου όπως η Amazon, η Netflix, η British Telecom αλλά και το Canal Plus.

    Έγιναν επίσης αναφορές στις νέες UHD τηλεοράσεις της κορεατικής εταιρείας που θα είναι οι πρώτες που θα υποστηρίξουν το HDMI 2.0a format το οποίο υποστηρίζει HDR metadata, ενώ στη σκηνή ανέβηκε και και ο CTO της Fox ο οποίος υποσχέθηκε μελλοντικές κυκλοφορίες ταινιών από το studio και σε Ultra HD format. Ανακοίνωσε ακόμη το πρώτο HDR πακέτο για το φιλμ “Kingsman: The Secret Service” και υποσχέθηκε περισσότερους τίτλους σύντομα, όπως τα Fantastic Four και Maze Runner. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles