13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο home hub της SmartThings και της Samsung είναι ό,τι καλύτερο για το έξυπνο σπίτι (IFA 2015)

    Οι Κορεάτες είχαν παρουσιάσει τα πάντα πριν την IFA 2015. Ξεχωριστό event για τα Galaxy Note5 και Galaxy S6 Edge Plus, ανακοίνωση για το στρογγυλό smartwatch Gear S2, ακόμη και νέο tablet. Η συνέντευξη τύπου της εταιρείας σήμερα λοιπόν στο Βερολίνο είχε… διαφορετικού τύπου αναφορές, όπως η παρουσίαση ενός νέου προϊόντος που βασίζεται στην ανοικτή πλατφόρμα για το έξυπνο σπίτι της SmartThings την οποία η κορεατική εταιρεία είχε εξαγοράσει πριν ένα χρόνο.

    samsung smarthub smartthings

    Το Smart Hub δεν είναι το πρώτο προϊόν της SmartThings, είναι ωστόσο το πρώτο στο οποίο συνεργάζεται με τους Κορεάτες, έτσι θα διατεθεί και σε άλλες αγορές πέραν της αμερικανικής (ανακοινώθηκε προς το παρόν η διάθεση και στο Ηνωμένο Βασίλειο). Πρόκειται για μία συσκευή που μοιάζει με router και υποστηρίζει πολλά ασύρματα πρωτόκολλα, ενώ μπορεί να τροφοδοτεί μία σειρά από αισθητήρες που μπορούν να βρίσκονται οπουδήποτε στο σπίτι σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να συνδέσετε μία κάμερα παρακολούθησης (φυσικά και κάμερες της… Samsung) και να παρακολουθείτε live video μέσω της SmartThings mobile app που θα είναι διαθέσιμη για Android και iOS.

    Όπως σημειώνει μάλιστα η εταιρεία, τα videos δεν αποθηκεύονται στους servers της SmartThings, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Το Smart Hub μπορεί να λειτουργήσει έως και για 10 ώρες ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ενώ θα διατεθεί από σήμερα στην αγορά σε κόστος 99 δολάρια και με τους συμβατούς αισθητήρες να κοστίζουν από 30 έως 50 δολάρια.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles