21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    iLuv Selfy case: Τα πιό εύκολα selfies!

    Η γκάμα των αξεσουάρ για τα iPhone είναι πραγματικά ατέλειωτη και συχνά βρίσκουμε νέα, ενδιαφέροντα προϊόντα… ένα από αυτά είναι το Selfy της iLuv!

    selfy (2) (Large)

    Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ανθεκτικό, hard-case με δύο προστατευτικά, συνθετικά στρώματα υλικού, το οποίο στην πλάτη του έχει υποδοχή για ένα remote controller. Τι κάνει αυτό; Μα, σας βοηθάει να βγάζετε φωτογραφίες!

    selfy (4) (Large)

    Το τηλεχειριστήριο διαθέτει μια μπαταρία (παρέχεται) λιθίου που αντικαθίσταται εύκολα και στο εμπρός μέρος του ένα μεγάλο πλήκτρο. Αφού το συνδέσετε με το iPhone σας μέσω Bluetooth και χωρίς την ανάγκη για κάποιο app, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κάμερα της συσκευής με το πλήκτρο και έπειτα, με το ίδιο, να κάνετε λήψη φωτογραφιών ή και video!

    selfy (5) (Large)

    Ταυτόχρονα, η θήκη είναι πολύ ανθεκτική και στιβαρή ώστε να προστατεύει το iPhone, με τα απαραίτητα πλήκτρα στο πλάι του αλλά και τα αντίστοιχα κενά για την κάμερα και το φλας αλλά και τις υποδοχές/ηχείο στο κάτω μέρος. Φυσικά μπορείτε να αξιοποιήσετε την κύρια κάμερα της συσκευής, οπότε μη μπερδεύεστε από την ονομασία…”selfy”!

    selfy (6) (Large)

    Ιδανικό για… extreme καταστάσεις στις οποίες δε μπορείτε να κρατάτε σταθερό το iPhone σας και να σκοπεύετε με την κάμερα αλλά και για πιό…light καταστάσεις στις οποίες απλά θέλετε να πάρετε ένα group selfie, για παράδειγμα, αλλά με το κινητό σε απόσταση μεγαλύτερη από της έκτασης του χεριού σας! Το συγκεκριμένο Selfy που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν για iPhone 5/5S αλλά υπάρχουν μοντέλα για iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air, iPad Mini αλλά και Samsung Galaxy S5!

    selfy (7) (Large)

    Τέλος, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες βάσεις στήριξης του Selfy για κάθε περίσταση, από βάση αυτοκινήτου μέχρι κράνους και τρίποδο, με ρυθμιζόμενους βραχίονες και πολύ σταθερές!

    Το Selfy της iLuv διατίθεται από τις αλυσίδες καταστημάτων Media Markt, Public και Vodafone έναντι €29,99!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles