19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το Incorporated των Ben Affleck και Matt Damon μας ταξιδεύει στο χαοτικό 2074

    Πλέον το έχει καταλάβει και ο πιο αφελής. Η τηλεόραση αποτελεί πόλο έλξης για όλους, ακόμα και για τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood. Ήρθε λοιπόν η σειρά των δύο καλών φίλων Ben Affleck και Matt Damon να δοκιμάσουν, έστω ως παραγωγοί, την τύχη τους στη μικρή οθόνη. Μέσω της εταιρείας τους Pearl Street Films μας παρουσιάζουν το Incorporated, μία σειρά που θα μας ταξιδέψει στο μέλλον εκεί όπου οι κυβερνήσεις έχουν εξαφανιστεί και οι πολυεθνικές κολοσσοί έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Όσο για τον κόσμο, αυτός έχει χωριστεί στους προνομιούχους που ζουν στην Πράσινη Ζώνη και στους δύσμοιρους που μένουν στην Κόκκινη.

    incorporated

    Στο κέντρο της ιστορίας που θα προβληθεί από το SyFy πρωταγωνιστής είναι ο χαρακτήρας Ben Larson, που θα δραπετεύσει από την Red Zone, θα αποκτήσει καινούργια ταυτότητα και θα διεισδύσει σε μία αδίστακτη εταιρεία, προσπαθώντας εκ των έσω να ρίξει το σύστημα. Και όλα αυτά για να σώσει τη γυναίκα που είναι ερωτευμένος μαζί της. Το show είναι ένα μείγμα από στοιχεία σασπένς, δράσης και σκοτεινού χιούμορ, που θέλει να μας δείξει το ζοφερό μέλλον όπου εκεί οι ηθικοί φραγμοί απλά δεν υπάρχουν. Ο Dennis Haysbert και ο Damon Herriman ξεχωρίζουν από το καστ και μένει να δούμε τι ποδαρικό θα κάνουν οι Affleck και Damon στην τηλεοπτική τους καριέρα.
    Showrunner θα είναι ο Ted Humphrey (The Good Wife) ενώ τον πιλότο θα γράψουν και σκηνοθετήσουν τα αδέλφια David και Àlex Pastor (Self/less). Η σειρά θα προβληθεί στο SyFy στις 30 Νοεμβρίου. 

    https://www.youtube.com/watch?v=3cxDOZwRTbw

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles