21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Independence Day 2: Χωρίς Will Smith, αλλά με Bill Pullman και Jeff Goldblum

    O Will Smith είναι πολύ ακριβός; Κανένα πρόβλημα. To μοναστήρι του Hollywood να ‘ναι καλά. Ο Roland Emmerich σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως το κασέ του Smith είναι πολύ υψηλό για να επιστρέψει στο sequel του διάσημου blockbuster που αναμένεται στις 3 Ιουλίου 2015, ωστόσο η παρουσία των Bill Pullman και Jeff Goldblum είναι σχεδόν εξασφαλισμένη.

    independence day

    Όπως είπε ο Emmerich στην New York Daily News, στο sequel θα επιστρέψει το μισό καστ από το πρώτο φιλμ, οι υπόλοιποι θα είναι καινούργια πρόσωπα, ενώ πάνω στην κουβέντα αποκάλυψε πως ένας χαρακτήρας θα είναι gay. Ο σκηνοθέτης, που έχει δηλώσει ανοιχτά gay εδώ και χρόνια, έκανε λόγο και για ένα άλλο project που ετοιμάζει, με σαφέστατα μικρότερο budget, που θα είναι σχετικό με τα επεισόδια που είχαν συμβεί στη Νέα Υόρκη το 1969, γνωστά και ως Stonewall Riots. Τότε συγκεκριμένα η αστυνομία είχε εισβάλει στο Stonewall Inn, ένα gay bar στο East Village, γεγονός που είχε προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και διαδηλώσεις σε ολόκληρη την Αμερική, αλλά ωστόσο παραμένει ακόμα άγνωστο στο ευρύ κοινό.
    Όσο αφορά πάλι το Independence Day 2, o Pullman θα υποδυθεί ξανά τον Πρόεδρο της Αμερικής, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι πρώην Πρόεδρος, ενώ ο Goldblum με τη σειρά του θα επιστρέψει ξανά στο ρόλο του hi-tech επιστήμονα, David Levinson. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles