13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Επιβεβαιώθηκε (και επισήμως) το sequel του Independence Day!

    To Independence Day (ελλ. τίτλος: Ημέρα Ανεξαρτησίας) θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές και πετυχημένες εμπορικά ταινίες των 90’s. Ενδεικτικό της πολύ μεγάλης επιτυχίας του, είναι ότι κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 800 εκατομμύρια δολάρια στο Box Office, καθώς η μάχη των Will Smith, Jeff Goldblum και Bill Pulman ενάντια στις καταστροφικές ορδές των εξωγήινων έκανε τους fans των ταινιών επιστημονικής φαντασίας να καθηλωθούν στις θέσεις τους!

    Independence Day_1

    Πέρασαν περίπου 17 χρόνια από την ημέρα που οι γήινοι κατάφεραν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις εξωγήινες δυνάμεις και παρά την μεγάλη επιτυχία της ταινίας του Roland Emmerich, μέχρι σήμερα δεν είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα sequel του Independence Day. Ωστόσο, μέσα στο 2013 εμφανίστηκαν οι πρώτες φήμες που ανέφεραν ότι όντως το δεύτερο Independence Day βρίσκεται στα σκαριά. Τελικά, ένα tweet του παραγωγού Dean Devlin ήρθε να επιβεβαιώσει ότι το sequel του Independence Day έλαβε το πράσινο φως από την 20th Century Fox, ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Το Independence Day 2 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου του 2016, ενώ ο Roland Emmerich (που είναι και ένας εκ των παραγωγών της ταινίας) συζητάει το ενδεχόμενο να αναλάβει και τη σκηνοθεσία της δεύτερης ταινίας.

    Independence Day_2

    Όσον αφορά το cast, είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει ο Jeff Goldblum στο ρόλο του “τρελού” επιστήμονα David Levinson, αλλά και ο Bill Pullman, ενώ αντίθετα οι πιθανότητες για να δούμε ξανά τον Will Smith να επαναλαμβάνει το ρόλο του πιλότου Captain Steven Hiller είναι σχεδόν μηδαμινές.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles