23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μάθε πώς να κατεβάσεις Instagram φωτογραφίες και βίντεο στην Android συσκευή σου

    Πόσες φορές έχεις παρατηρήσει καταπληκτικές εικόνες και βίντεο από λογαριασμούς τους οποίους ακολουθείς στο Instagram; Δε θα ήταν ωραίο να μπορείς να τα κατεβάσεις στην Android συσκευή σου και να τα απολαμβάνεις οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς; Με την εφαρμογή EasyDownloader μπορείς να το κάνεις εύκολα και χωρίς root της συσκευής.

    how to download instagram photos and videos for android

    Από εσένα, το μόνο που χρειάζεται είναι πρώτα να εγκαταστήσεις το Instagram και στη συνέχεια το EasyDownloader. Το ανάποδο δε θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά την εγκατάσταση του EasyDownloader, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής την επιλογή «Download Mode» και ύστερα να μεταφερθεί γρήγορα στην εφαρμογή Instagram από το εικονίδιο στο πάνω μέρος της εφαρμογής.

    how to download instagram photos and videos for android

    Αφού εντοπίσει κάποια φωτογραφία ή βίντεο που του αρέσει από λογαριασμό ο οποίος δεν έχει ορίσει ιδιωτικό το περιεχόμενο του, μπορεί να κάνει κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες κάτω από τη φωτογραφία ή το βίντεο και να επιλέξει «Copy Share URL». Αυτόματα, η εφαρμογή EasyDownloader θα κάνει download το περιεχόμενο στο φάκελο Pictures, αν πρόκειται για φωτογραφία, και στο φάκελο Movies, αν πρόκειται για βίντεο.

    Φυσικά, η εφαρμογή αναφέρει πως δε συνιστά στους χρήστες να κατεβάζουν το περιεχόμενο άλλων χρηστών ώστε να το ανεβάζουν στη συνέχεια στο δικό τους λογαριασμό. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως το περιεχόμενο (φωτογραφίες και βίντεο) ενός Instagram λογαριασμού φυλάσσεται από πνευματικά δικαιώματα, τα οποία ανήκουν στον ιδιοκτήτη του περιεχομένου και μόνο.

    Τέλος, δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τη διαδικασία χρήσης της εφαρμογής.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles