22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν πρόσβαση σε σημαντικές υπηρεσίες μέσω του νέου internet.org app

    Ο οργανισμός internet.org, ο οποίος ξεκίνησε από το Facebook και άλλες έξι κολοσσούς εταιρίες της τεχνολογίας, συνεχίζει το έργο το οποίο ξεκίνησε με σκοπό να προσφέρει προσιτό ίντερνετ σε 5 δισ. ανθρώπους οι οποίοι είτε δε γνωρίζουν το ίντερνετ, είτε δε μπορούν να το έχουν λόγω οικονομικών, είτε απλά δεν υπάρχει δυνατότητα για πρόσβαση στην περιοχή τους.

    internet.org app

    Η νέα εφαρμογή internet.org ξεκινά από τη Ζάμπια, μια χώρα στα βόρεια της Νότιας Αφρικής, και είναι διαθέσιμη σε Android έκδοση, εντός του Facebook για Android, καθώς επίσης και εντός του site internet.org για όσους κατέχουν featured phones.

    Σε συνεργασία με τον τοπικό πάροχο τηλεπικοινωνιών, Airtel, οι κάτοικοι της Ζάμπια μπορούν να συνδέονται δωρεάν σε σημαντικές υπηρεσίες, όπως είναι οι εξής:

    – AccuWeather
    – Airtel
    – eZeLibrary
    – Facebook
    – Facts for Life
    – Google Search
    – Go Zambia Jobs
    – Kokoliko
    – MAMA (Mobile Alliance for Maternal Action)
    – Messenger (Facebook)
    – Wikipedia
    – WRAPP (Women’s Rights App)
    – Zambia uReport

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Facebook εξαγοράζει την Pryte για χάρη του Internet.org

    Δεν υπάρχουν μυστικές χρεώσεις, η δωρεάν πρόσβαση είναι απεριόριστη, ενώ οι χρήστες θα ειδοποιούνται κάθε φορά που εγκαταλείπουν κάποια από τις προηγούμενες υπηρεσίες, καθώς τότε θα ξεκινά να υπάρχει χρέωση.

    Τέλος, δεν ξεχνάμε πως για όσους δεν έχουν καθόλου πρόσβαση στο ίντερνετ, ο οργανισμός internet.org δοκιμάζει τη χρήση drones.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles