18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το internet έχει κανόνες. Και είναι αυτοί (geeky stuff)

    The_Internet_Rules_Wallpaper_by_WillemWorks

    Έχει το ίντερνετ, κανόνες; Χμ, μεγάλη κουβέντα. Το παγκόσμιο διαδίκτυο δημιουργήθηκε από ανθρώπους και είναι για τους χρήστες του. Και για τους παρόχους ίντερνετ. Και για τις εταιρείες που παράγουν περιεχόμενο. Και για τις εταιρείες που κατασκευάζουν τις υποδομές.

    Κάπου στο ενδιάμεσο, μπήκαν και οι ρυθμιστές των τηλεπικοινωνιών που ήθελαν να βάλουν τους δικούς τους κανόνες, αλλά προς το παρόν, δεν τα κατάφεραν. Επίσης, το NATO θέλει να βάλει τους δικούς του κανόνες (πολέμου αυτή τη φορά) και μάλλον τα καταφέρνει. Υπάρχουν και οι εθνικές κυβερνήσεις που η κάθε μία θέλει να βάλει τους δικούς της κανόνες κατά το δοκούν.

    Οι κανόνες-κανόνες όμως, οι κανονικοί κανόνες, βρίσκονται εδώ. Και πρέπει να ακολουθούνται. Χωρίς εξαιρέσεις. Σας παραθέτουμε μερικούς ενδεικτικά. Τους υπόλοιπους να τους διαβάσετε μόνοι σας. Αν αντέχετε.

    20. Δεν πρέπει να παίρνουμε τίποτα στα σοβαρά

    21. Το πρωτότυπο περιεχόμενο είναι πρωτότυπο μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Μετά γίνεται παλιό.

    22. Το copy – paste έχει δημιουργηθεί για να καταστρέψει την ελάχιστη πρωτοτυπία που υπάρχει.

    35. Αν δεν υπάρχει πορνό, θα πρέπει να το εφεύρουμε.

    72. Ο Darth Vader είναι πατέρας σου. Χωρίς εξαιρέσεις.

    206. Κάθε προσπάθεια να σπάσει η αλληλουχία των δεκαδικών στον αριθμό π, θα σημαίνει πως έχει σπάσει ο π. Κανείς δεν γνωρίζει τις συνέπειες. Έχετε προειδοποιηθεί.

    214. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η έξοδος κινδύνου σας βρίσκεται πάνω δεξιά. Χωρίς εξαιρέσεις. Μία εξαίρεση. Στους Mac. Βρίσκεται πάνω αριστερά

    Κλπ κλπ. Καλή συνέχεια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles