15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ιon Belt. H ζώνη “power-bank” που θα ξετρελάνει τους fans των high-tech gadgets!

    Νομίζουμε ότι στη σημερινή εποχή των smartphones έχει συμβεί στους περισσότερους από εμάς οι συσκευές μας να σβήνουν και να μας αφήνουν χρόνους, καθώς είναι σύνηθες το φαινόμενο να ξεμένουν από μπαταρία. Τα power-banks σίγουρα αποτελούν μία καλή λύση, ωστόσο πολλά από αυτά είναι αρκετά ογκώδη και καμιά φορά δυσκολεύουν στη μεταφορά, με αποτέλεσμα αρκετοί users τα αφήνουν στο… σπίτι. Για τους πιο «ψαγμένους» users που δεν θέλουν να βλέπουν τη συσκευή τους να σβήνει, ένας έξυπνος developer σκέφτηκε την Ion Belt, μία ζώνη power-bank, την οποία τη φοράς και… φορτίζεις!

    Ion Belt 2

    Το εξαιρετικά ενδιαφέρον project που ανέβηκε πρόσφατα στο Kickstarter είναι ένα high-tech αξεσουάρ, το οποίο φέρει μία μπαταρία με χωρητικότητα στα 3000mAh και η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε smartphone και να το φορτίσει. Όπως συμβαίνει με κάθε power-bank που σέβεται τον εαυτό του, πάνω στη ζώνη Ion Belt υπάρχουν LED indicators που ενημερώνουν τον χρήστη για την κατάσταση της φόρτισης, ενώ φυσικά η συγκεκριμένη high-tech ζώνη μπορεί να φορτίσει μέσω USB. Και επειδή σίγουρα αρκετοί θα σκεφτήκατε ότι υπάρχει ο κίνδυνος να καταστραφεί η ζώνη ή το power-bank με κάποιο τρόπο και ο user να αρπάξει φωτιά, ο εμπνευστής της Ion Belt εμφανίζεται καθησυχαστικός, καθώς διαβεβαιώνει ότι η συγκεκριμένη ζώνη είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά, τα οποία αποτρέπουν οποιοδήποτε πρόβλημα τεχνικής φύσεως.

    Ion-Belt-3

    Ως είθισται το εν λόγω project τρέχει στο Kickstarter και εάν τελικώς ο δημιουργός της Ion Belt καταφέρει να αποσπάσει το κεφάλαιο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της, τότε αναμένεται να διατεθεί στην αγορά με τιμή στα 139$. Πάντως, δεν τα πηγαίνει κι άσχημα, καθώς με 38 μέρες να απομένουν έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 28.000$ που είναι ουσιαστικά κάτι παραπάνω από το μισό στόχο των 50.000$. Τι λέτε θα φορούσατε μία ζώνη power-bank;

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles