14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το Μάρτιο το iOS 7.1

    To επόμενο, σημαντικό update για τις mobile συσκευές της Apple, θα καταφθάσει μέσα στο Μάρτιο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

    Όπως αναφέρει το 9to5Mac, καλά ενημερωμένη πηγή στα θέματα της εταιρείας, το iOS 7.1 θα είναι διαθέσιμο τον επόμενο μήνα, ενώ η 5η beta έκδοσή του δώθηκε στους developers στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε.

    ios-7-1

    Αρκετές αλλαγές θα επιφέρει στις συσκευές που θα το «φορέσουν», με ορισμένες να εντοπίζονται σε επίπεδο interface (π.χ. νέος dialer, νέο Slide to Unlock interface, ανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο κ.λπ.), άλλες να είναι σε επίπεδο ρυθμίσεων (όπως η δυνατότητα απενεργοποίησης του parallax effect από το wallpaper) και φυσικά επιδιόρθωση κάποιων bugs. Επιπλέον θα υπάρχει και ελαφρά αύξηση των επιδόσεων και της ταχύτητας των iPads που τρέχουν το λειτουργικό, σε σχέση με την υπάρχουσα έκδοση. Εν αναμονή του update, λοιπόν…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles