18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έτσι θα είναι το iOS 8. Το concept video που δείχνει (σχεδόν) την πραγματικότητα

    Ένα νέο concept video του TechRadar “φαντάζεται” πώς ακριβώς μπορεί να είναι η επόμενη έκδοση του iOS 8, με βάση τις διάφορες αναφορές και διαρροές του προηγούμενου διαστήματος. Η επίδειξη γίνεται σε ένα -επίσης concept- νέο μεγαλύτερο iPhone (σ.σ. αν θέλεις να διαβάσεις νεότερες φήμες για το iPhone 6, παρεμπιμπτόντως, διάβασε και αυτό το θέμα που γράψαμε πριν λίγη ώρα).

    ios-8-concept

    Στο video βλέπουμε να “πρωταγωνιστεί” το Healthbook, μία από τις σημαντικότερες εφαρμογές του iOS 8, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, που παρουσιάζεται με μία σχεδίαση παρόμοια με του Passbook. Η εφαρμογή θα μπορούσε να συγχρονίζεται με το επερχόμενο iWatch της Apple συγκεντρώνοντας αρκετά χαρακτηριστικά που αφορούν health & fitness στοιχεία, όπως η μέτρηση των καρδιακών παλμών του χρήστη, του σαγχάρου στο αίμα, της ενυδάτωσης, της αρτηριακής πίεσης, του αναπνευστικού ρυθμού κ.ά. που θα υπολογίζονται από τους αισθητήρες του iWatch.

    Άλλες εφαρμογές που εμφανίζονται και βασίζονται σε προηγούμενα reports αφορούν τα Preview, TextEdit και Tips, ενώ το παρόν δίνει και η φημολογούμενη συνεργασία του Siri με το Shazam.

    Διαφορετικό είναι το interface των ειδοποιήσεων σε σχέση με το iOS 7, ενώ βλέπουμε και διάφορα στοιχεία σχετικά με την υποστήριξη του CarPlay και το DriveMode που κλειδώνει την οθόνη του iPhone όταν είναι συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο.

    Δείτε το video και “φανταστείτε” πώς μπορεί να είναι το iOS 8, ενόψει της παρουσίασης του που αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο WWDC2014.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles