20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα για το iOS in the Car της Apple την επόμενη εβδομάδα στο Geneva Motor Show

    Η λειτουργία iOS in the Car μπορεί να αποκαλύφθηκε τον περσινό Ιούνιο στο WWDC 2013, ωστόσο έχει προγραμματιστεί να διατεθεί φέτος σε εμπορικά μοντέλα. Και, όπως φαίνεται, η πρώτη “φουρνιά” των αυτοκινήτων που θα το ενσωματώνουν θα παρουσιαστεί στο Geneva Motor Show, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times.

    iOS in the Car

    Η Ferrari, η Mercedes-Benz και η Volvo, σύμφωνα με τους Times, θα επιδείξουν μοντέλα που θα ενσωματώνουν το ειδικό ταμπλό με το iOS in the Car, το οποίο σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει υπηρεσίες και εφαρμογές, όπως οι χάρτες της Apple ή ο φωνητικός βοηθός Siri, στο αυτοκίνητο.

    Το Geneva Motor Show θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 17 Μαρτίου σε μία χρονική στιγμή που ίσως συμπέσει και με την ανακοίνωση του iOS 7.1 από την Apple.

    Να σημειώσουμε, πάντως, ότι το iOS in the Car δεν αποτελεί ένα αυτόνομο λειτουργικό για το αυτοκίνητο, καθώς απαιτεί τη συνεργασία iPhone ή iPad. Όπως και να έχει, περιμένουμε τις σχετικές παρουσιάσεις την επόμενη εβδομάδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles