13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσε το νέο iPad Air 2 ενόψει του event της 16ης Οκτωβρίου!

    Όλα δείχνουν πως η Apple θα ανακοινώσει νέα iPad στις 16 Οκτωβρίου, σε event που έχει διαρρεύσει ότι θα πραγματοποιήσει, και τώρα μαθαίνουμε λεπτομέρειες για το iPad Air 2 από πηγές εντός της αλυσίδας παραγωγής της αμερικανικής εταιρείας.

    ipad-air-2-leaked

    Η νέα συσκευή, όπως αποκαλύπτεται, θα είναι κατά 0.5 χιλιοστά λεπτότερη από τον προκάτοχό της (δηλαδή με πάχος 7.5 χιλιοστά), χάρη στη νέα “τεχνική κατασκευής” της οθόνης της, αλλά και την αφαίρεση του πλήκτρου σίγασης/δόνησης. Διαφορετική θα είναι η σχεδίαση και των ηχείων της, ενώ σε νέα θέση βρίσκονται και τα μικρόφωνα (ένα δεξιά από το camera module και ένα στο αριστερό μέρος του tablet).

    Οι κάμερες της νέας ταμπλέτας της Apple έχουν αναβαθμιστεί: η κεντρική έχει πλέον ανάλυση 8MP (έναντι 5MP του προηγούμενου μοντέλου) ενώ η εμπρόσθια υποστηρίζει 720p Facetime video calls.

    Στην “καρδιά” του iPad Air 2 βρίσκεται το A8 chip της Apple με 2GB RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι είτε 32, είτε 64 είτε 128GB. Βλέπουμε, επίσης, πως το νέο tablet διαθέτει αισθητήρα TouchID στο home button, καθώς και υποστήριξη NFC για τις υπηρεσίες Apple Pay.

    Στο event της 16ης Οκτωβρίου, θα μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό, αλλά, πιθανότατα. και για το iPad Mini 3, καθώς και άλλες ανακοινώσεις της Apple.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles