14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    iPad mini στις 17 Οκτωβρίου;

    Μπορεί να μην έχουμε ακόμη καμία επίσημη επιβεβαίωση από την Apple, όλες οι ενδείξεις, όμως, συνηγορούν υπέρ της παρουσίασης του iPad mini μέσα στο μήνα που διανύουμε, με πιθανότερη ημερομηνία την 17η Οκτωβρίου.

    iPad mini Mockup από το 9to5mac

    Φαίνεται πως η αμερικανική εταιρεία έχει δώσει ήδη εντολή και έχει ξεκινήσει η μαζική παραγωγή της ταμπλέτας, η οποία κατασκευάζεται, σύμφωνα με τις φήμες, σε εργοστάσιο της Foxconn στη Βραζιλία.

    Επιπλέον, οι πληροφορίες θέλουν τις προσκλήσεις για το event που ετοιμάζει η Apple για την παρουσίαση της συσκευής να στέλνονται στους δημοσιογράφους των αμερικανικών τεχνολογικών sites στις 10 Οκτωβρίου, με πιθανότερη ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης στις 17 του ίδιου μήνα. Στα πρότυπα αυτών που μας έχει συνηθίσει, μάλιστα, η Apple, φαίνεται ότι το iPad mini θα διατεθεί στα καταστήματα άμεσα, με τις πληροφορίες να θέλουν αυτό να συμβαίνει μία από τις τελευταίες μέρες του Οκτώβρη ή -το πιο πιθανό- στις 2 Νοεμβρίου.

    Το “μικρό” iPad, το οποίο θα διαθέτει εκτός απροόπτου οθόνη 7,85 ιντσών, αποτελεί την απάντηση της Apple στις σχετικές προτάσεις Google και Amazon. Και παρόλο που ο Steve Jobs δεν πίστευε καθόλου στη “δύναμη” των μικρών tablets, φαίνεται πως τώρα οι εποχές έχουν αλλάξει και η Apple ετοιμάζεται να μας διαθέσει τη δική της σχετική πρόταση. Αναμένουμε!

    Πηγή: CNETMashable

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles