18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H Apple ετοιμάζεται να σταματήσει την παραγωγή του iPhone 5c το 2015

    Αυτή τη στιγμή η Apple κυκλοφορεί στην αγορά 4 διαφορετικά μοντέλα iPhone (6, 6 Plus, 5s και 5c). Εάν τα συγκρίνουμε μεταξύ τους, αυτό που καθίσταται σαφές είναι ότι το iPhone 5c είναι εμφανώς το πιο υποδεέστερο, ενώ ως γνωστόν δεν τα έχει πάει και τόσο καλά εμπορικά σε σύγκριση με τις πιο ισχυρές συσκευές.

    iphone-5c-colors

    Το μοντέλο της Apple που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2013 μαζί με το iPhone 5s, ήταν ουσιαστικά μία πιο οικονομική λύση από την οικογένεια των iPhones, καθώς ήταν αρκετά downgraded σε σχέση με το μεγαλύτερο 5s, ενώ επίσης ήταν κατασκευασμένο και από πιο φτηνά υλικά. Αναμφίβολα, η Apple δεν πρέπει να είναι και πολύ ευχαριστημένη με την μέχρι τώρα πορεία του 5c, καθώς σύμφωνα με πηγές της αγοράς, στα άμεσα σχέδια της είναι να σταματήσει την παραγωγή του iPhone 5c. Ενδεικτικό είναι ότι από τον Σεπτέμβριο, τα εργοστάσια της Apple έχουν σταματήσει να παράγουν τις εκδόσεις των 16GB και 32GB του iPhone 5c και έχουν περιοριστεί μόνο στην παραγωγή μίας έκδοσης των 8GB. Η παραπάνω κίνηση βέβαια δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση, καθώς το πιθανότερο είναι η Apple μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2015 να κυκλοφορήσει μία ανανεωμένη έκδοση του iPhone 6. Πολύ απλά το iPhone 5c δείχνει να μην ανήκει στην οικογένεια των iPhones πλέον, καθώς όλα τα μεγαλύτερα μοντέλα φέρουν Touch ID sensor, μεταλλικό περίβλημα και φυσικά πολύ πιο γρήγορους επεξεργαστές.

    Το 5c είναι το μοναδικό iphone που έχει κυκλοφορήσει σε πέντε διαφορετικά χρώματα και μάλλον αυτός θα είναι ο μόνος λόγος που οι high-end users θα θυμούνται έστω και αμυδρά την ύπαρξη του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles