20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Θα θέλατε το iPhone 5S να κυκλοφορήσει σε ποικιλία χρωματικών επιλογών;

    iPhone-5s-yellow-rumors

    Τώρα αυτό που βλέπετε ενδέχεται να είναι και ένα καλοφτιαγμένο Photoshop, ήταν αρκετό όμως για να… “πυροδοτήσει” συζητήσεις. iPhone είναι αυτό και δε θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

    Η φωτογραφία, λοιπόν, στην κορυφή του θέματος, που δημοσιεύτηκε το twitter, απεικονίζει μία κίτρινη συσκευή, κάνοντας τον uploader να αναρωτιέται αν η Apple ετοιμάζει μία κίτρινη ή χρυσή έκδοση του iPhone 5S.

    Το “σασί” μοιάζει η αλήθεια, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε, βέβαια (βασιζόμενοι και στην τάση της Apple επί Tim Cook να προσθέτει χρώμα στις συσκευές της) είναι να ζητήσουμε τη γνώμη σας για το πώς θα σας φαινόταν η διάθεση του νέου iPhone σε αρκετές χρωματικές επιλογές; (Μία τακτική που ακολουθούν τελευταία πολλές εταιρείες, όπως η Nokia, η HTC κ.ά., ενώ κάποιοι λένε ότι ίσως ακολουθήσει και η Samsung στο S IV με βάση ένα teaser που είδαμε γι’ αυτό).

    Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, ένα iPhone σε… διάφορα χρωματάκια. Θα σας άρεσε ως ιδέα ή προτιμάτε την κλασική άσπρη και μαύρη εμφάνιση των smartphones της αμερικανικής εταιρείας;

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles