20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    iPhone 6 σε ακόμη περισσότερες διαρροές (και bonus το μοντέλο των 4,7 ιντσών δίπλα σε αυτό των… 5,5)

    Κι ενώ οι πληροφορίες θέλουν την Apple να ανακοινώνει στις 9 Σεπτεμβρίου το iPhone 6 των 4,7 ιντσών, ολοένα και περισσότερες διαρροές έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν τόσο αυτό, όσο και το μεγαλύτερο μοντέλο των 5,5 ιντσών που φαίνεται ότι ετοιμάζει επίσης η αμερικανική εταιρεία.

    iPhone-6-leaked-01

    Κάποιες από τις νεότερες δείχνουν, για ακόμη μία φορά, το σασί της συσκευής, όπως στην περίπτωση του iPhone vendor, Feld & Volk, που διέρρευσε στο Instagram τις φωτό που βλέπετε και παρουσιάζουν ένα μεταλλικό frame για τη νέα συσκευή με στρογγυλεμένες γωνίες, αρκετά πιο λεπτό από την πρόταση που ήδη έχουμε στα χέρια μας. Σύμφωνα με αυτό το leak, το iPhone 6 θα έχει πάχος μόλις 7 χιλιοστά (0.6mm πιο λεπτό από το iPhone 5s).

    iPhone-6-leaked-02

    Κάποιες άλλες φωτό δείχνουν το frame του iPhone 6 των 4,7 ιντσών δίπλα σε αυτό του μοντέλου των 5,5 ιντσών, ώστε να δούμε τη διαφορά. Το “κομμένο” πίσω λογότυπο της συσκευής δίνει hint για την υποστήριξη NFC αλλά και φωτιζόμενου πίσω logo, ενώ από τις φωτό φανερώνεται η λεπτή σχεδίαση των νέων iPhone που ετοιμάζουν στο Cupertino.

    iPhone-6-leaked-03

    Και ενώ όλα αυτά μας δίνουν μία γεύση από τις επερχόμενες ανακοινώσεις της Apple, φαίνεται πως οι αρχές του Σεπτέμβρη θα αποτελέσουν μία ιδιαίτερα “hot” περίοδο για το χώρο της κινητής, με την IFA 2014 αλλά και την παρουσίαση του iPhone 6 να κάνουν το ερχόμενο φθινόπωρο πιο “καυτό” και από το καλοκαίρι που σιγά σιγά ολοκληρώνεται…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles