20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αναφορές για iPhone 6 Plus που… λυγίζουν στις τσέπες των κατόχων τους!

    Από την Παρασκευή που μας πέρασε το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus κυκλοφορούν στις πρώτες χώρες που διατέθηκαν και ήδη τα πρώτα “παρατράγουδα” κατακλύζουν το Διαδίκτυο. Το πιο εντυπωσιακό; Συγκεκριμένα παράπονα χρηστών ότι το πιο μεγάλο iPhone που είδαμε ποτέ, το iPhone 6 Plus των 5,5 ιντσών λύγισε και απέκτησε… κλίση, όταν παρέμεινε για ώρες στην τσέπη κάποιων. (Σαν να λέμε έγινε σαν το LG G Flex… χμμμ…)

    Δεν ξέρουμε πόσο μεγάλες τσέπες ήταν αυτές που χώρεσαν το phablet της Apple, οι αναφορές πάντως, όπως αυτή από το forum του δημοφιλούς site MacRumors, είναι χαρακτηριστικές.

    “Χθες έφυγα [από το σπίτι] στις 10 το πρωί, με το iPhone στην αριστερή τσέπη από το παντελόνι του κουστουμιού μου. Οδήγησα τέσσερις ώρες για ένα γάμο, όπου κάθισα για αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια του δείπνου, χόρεψα όμως και για 2-3 ώρες. Έφυγα στις 2 το πρωί και, οδηγώντας για άλλες τέσσερις ώρες, επέστρεψα σπίτι μου για ύπνο. Έτσι, λοιπόν, για 18 ώρες στο σύνολο το iPhone 6 Plus ήταν στην τσέπη μου, ως επί το πλείστον. Καθώς το άφησα στο τραπεζάκι και κάθησα στον καναπέ για να χαλαρώσω από την οδήγηση, είδα την αντανάκλαση της συσκευής στο παράθυρο ελαφρώς… παραμορφωμένη”.

    iphone-6-plus-bends

    Ο χρήστης hanzoh που έγραψε αυτή την αναφορά δημοσιεύει μάλιστα και μία φωτογραφία από την bendable συσκευή του και αναρωτιέται. “Μήπως τελικά η συσκευή αυτή των 5,5 ιντσών είναι πολύ λεπτή;”.

    Ακόμη ένας χρήστης από το ίδιο forum, ο DevinPitcher, με αφορμή την πρώτη δημοσίευση, έγραψε ότι το κινητό ενός φίλου του λύγισε, ενώ βρισκόταν στην μπροστινή του τσέπη και αυτός βγήκε από το αυτοκίνητο, δημοσιεύοντας μάλιστα και αυτός φωτογραφία.

    bent_iphone_6_plus

    Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που διαβάζουμε για iPhone που… λυγίζουν, καθώς σχετικά δημοσιεύματα υπήρχαν και στην περίπτωση των iPhone 5 και 5S. Επιπλέον, δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε ότι η… μπροστινή τσέπη ενός παντελονιού σίγουρα δεν είναι η ιδανική θέση για ένα smartphone πόσο μάλλον για ένα phablet, ωστόσο τα ερωτήματα για την αντοχή του πολύ λεπτού iPhone 6 Plus παραμένουν και θα αρχίσουν να απαντώνται όσο οι συσκευές δοκιμάζονται σε πραγματικές συνθήκες, τώρα που πλέον διατίθενται στην αγορά.

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles