21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus κυκλοφορούν στην Ελλάδα και η COSMOTE τα καλωσορίζει σε ένα εντυπωσιακό event!

    Από σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, οι φίλοι της mobile τεχνολογίας μπορούν να αγοράσουν τα κορυφαία μοντέλα της Apple, iPhone 6s και iPhone 6s Plus, τα οποία έφτασαν για να εκπλήξουν με τις επιδόσεις, την ποιότητα, την αξιοπιστία και την τεχνολογική υπεροχή τους το καταναλωτικό κοινό. H COSMOTE για να γιορτάσει την άφιξη των νέων high-end ναυαρχίδων της Apple διοργάνωσε στο κατάστημα της στην Πανεπιστημίου 39, ένα μοναδικό event, όπου κοινό, επώνυμοι και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συσκευή της Apple!

    iPhone 6s 2 COSMOTE

    Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus με οθόνες Retina 4,7″ και 5,5″ αντίστοιχα, διαθέτουν πιο ανθεκτικά κατασκευασμένο αλουμίνιο, ταχύτερο Α9 επεξεργαστή, δυνατότητες video αλλά και νέα τεχνολογία 3D Touch αυξάνοντας τις δυνατότητες λειτουργίας των τηλεφώνων, ενώ είναι διαθέσιμα σε χρυσό, γραφίτη, ασημί και ροζ-χρυσό.

    iPhone 6s (3) COSMOTE

    iPhone 6s 6COSMOTE
    iPhone 6s (1) COSMOTE
    «Στην COSMOTE συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τη γκάμα των 4G+ Smartphones που διαθέτουμε, με δύο ακόμα κορυφαίες συσκευές. Τα νέα iPhone είναι σημαντικά βελτιωμένα από τους προκατόχους τους και αναμένεται να ενδυναμώσουν τη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των Smartphones στην Ελλάδα. Οι δύο προηγμένες συσκευές υποστηρίζουν ταχύτητες 4G+ και σε συνδυασμό με το γρήγορο δίκτυο της COSMOTE, απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των χρηστών. Με απίστευτες ταχύτητες έως και 300Mbps, η χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών γίνεται ακόμα ευκολότερη, ενώ η λήψη μεγάλων αρχείων ολοκληρώνεται ασύλληπτα γρήγορα», δήλωσε σχετικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Αλέξανδρος Ντάβος.

    iPhone 6s (2) COSMOTE

    Η τιμή του iPhone 6s ξεκινάει από 789€, ενώ του iPhone 6s Plus από 899€ και διατίθενται φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE, από το μεγαλύτερο εμπορικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

    Photos and video by demcat

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles