24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σχεδόν τα μισά iPhone είναι ακόμα τα 4/4S!

    Τα στοιχεία έρχονται από τις Η.Π.Α. οπότε δεν αντικατοπτρίζουν την παγκόσμια αγορά, αλλά είναι αρκετά διαφωτιστικά.

    Η Morgan Stanley διεξήγαγε την εν λόγω έρευνα, σύμφωνα με την οποία ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των κατόχων iPhone παραμένουν προσκολλημένοι στο 4/4S τους, μην έχοντας κάνει τη μετάβαση στο 5 και το 5S/5C. Σε κάποιες περιπτώσεις (ανάλογα με τον πάροχο), ακόμη και πάνω από 1 στους 2 χρήστες έχουν iPhone 4/4S! Σε μονοψήφια ποσοστά κινούνται οι κάτοχοι παλιότερων συσκευών της Apple, από το 3GS και “πίσω”, ενώ εξ’ίσου ενδιαφέροντα είναι και τα νούμερα που αφορούν το iPhone 5!

    gsmarena_002

    Αυτό καθώς φαίνεται πως μια συγκεκριμένη μερίδα χρηστών ακολουθεί ακόμα την τακτική της αναβάθμισης όταν κυκλοφορεί νέο iPhone. Έτσι, έχουμε το σχεδόν οξύμωρο του να υπάρχουν περισσότεροι κάτοχοι 5S/5C αλλά και 4/4S, σε σχέση με αυτούς που έχουν το 5, το οποίο όμως χρονικά τοποθετείται ανάμεσα στα άλλα μοντέλα. Πάντως, τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου τυχαία, μιας και ομολογουμένως τα 4/4S ήταν εξαιρετικές συσκευές και έτσι αρκετοί τα χρησιμοποιούν ακόμη, ειδικά από τη στιγμή που τα 5/5S/5C δε τους προσφέρουν μεγαλύτερη οθόνη, έστω κι αν έχουν άλλα πλεονεκτήματα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles