22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Και ξαφνικά αντικρίσαμε μερικές συσκευασίες του… iPhone 5C. Είναι άραγε το οικονομικό iPhone;

    Μία φωτογραφία από τη συσκευασία κάποιων iPhone στην Κίνα ανάβει φωτιές. Δημοσιεύτηκε στο WeiPhone forum χθες και απεικονίζει φωτό από τις υποτιθέμενες συσκευασίες του iPhone 5C, το οποίο, με λίγη φαντασία, θα μπορούσε να συνιστά το όνομα του φημολογούμενου οικονομικού iPhone που ίσως ετοιμάζει η εταιρεία.

    iPhone5C

    Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για πραγματικό προϊόν της Apple (η Κίνα, εξάλλου, έχει παράδοση και στις “αντιγραφές”), σε κάθε περίπτωση η εν λόγω διαρροή “ξυπνάει” και πάλι τις φήμες και τα σενάρια περί ενός οικονομικού iPhone. Δεδομένης, πάντως, της πολιτικής της Apple να δίνει τέτοιες ονομασίες στα προϊόντα της, δε θα αποκλείαμε τα δύο νέα κινητά που ετοιμάζει να είναι τα iPhone 5C (οικονομική έκδοση) και iPhone 5S (ναυαρχίδα).

    Το τι μπορεί να σημαίνει το “C” δε γνωρίζουμε (cheap ίσως;) ωστόσο, πέρα από υποθέσεις, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τα επερχόμενα σχέδια της εταιρείας του Cupertino που φαίνεται ότι είναι πολλά, δε θα γίνουν όμως περισσότερο συγκεκριμένα για εμάς πριν το φθινόπωρο.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles