16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    iPhone 5se. Το νέο 4ιντσο iPhone που θα γνωρίσουμε το Μάρτιο;

    Ένα νέο iPhone με μικρότερη οθόνη; Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε τέτοιες φήμες, ωστόσο τώρα ο Mark Gurman του 9to5Mac δημοσιεύει λεπτομέρειες από “πηγές που έχουν χρησιμοποιήσει το επερχόμενο iPhone”.

    iPhone 4S, 5, 6 & 6 Plus
    iPhone 4S, 5, 6 & 6 Plus

    Το αποκαλούμενο ως “iPhone 5se” (se από το… special edition) στο συγκεκριμένο report μοιάζει με ένα… iPhone 6 μικρότερου μεγέθους, το οποίο δανείζεται ωστόσο στοιχεία και από το παλαιότερο iPhone 5S. Θα ενσωματώνει οθόνη 4 ιντσών (ανάλυσης 1136×640 pixels), με ελαφρώς κυρτό γυαλί στις μπροστινές άκρες όπως και οι πρόσφατες προτάσεις της Apple.

    Θα διαθέτει κάποιες από τις εσωτερικές αναβαθμίσεις της συσκευής που είδαμε στο iPhone 6: Apple A8 SoC, συνεπεξεργαστή M8, κάμερες 8MP και 1.2MP, NFC, Apple Pay, όπως επίσης και τη λειτουργία Live photos, όχι όμως και τη δυνατότητα 3D touch. Θα έρθει επίσης με 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.2, 300Mbps LTE, αλλά και τη χρωματική επιλογή ροζ χρυσού που επίσης γνωρίσαμε στα τελευταία iPhone. Επιπλέον, το “παρών” θα δίνει και το headphone jack που πολλοί λένε ότι θα λείπει από το iPhone 7.

    Σύμφωνα με το report του 9to5Mac, το iPhone 5SE θα αντικαταστήσει το 5S στην υπάρχουσα σειρά συσκευών της Apple και θα διατεθεί στην ίδια μ’ αυτό τιμή. Η ανακοίνωσή του αναμένεται να γίνει το Μάρτιο, ενώ η κυκλοφορία του μέσα στον Απρίλιο.

    Θα θέλατε αλήθεια να δείτε ένα 4ιντσο iPhone και πάλι από την Apple;

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles