16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το παλιό -συλλεκτικό πλέον- iPod Classic πωλείται έως και για 900 δολάρια!

    Μπορεί το iPod Classic να σταμάτησε να διατίθεται το φθινόπωρο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι η επιθυμία των χρηστών να το αποκτήσουν έχει λήξει. Αντίθετα, η… σπανιότητα της συσκευής έκανε την τιμή της να ανέβει και, μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις… αρκετά.

    Στο Amazon και το eBay, βρίσκετε πλέον “παλιά” iPod σε πολύ υψηλές τιμές, με τις αναφορές να θέλουν να έχουν πουληθεί εκατοντάδες συσκευές από τότε που η Apple σταμάτησε να διαθέτει το “εμβληματικό” μοντέλο.

    ipod-classic-discontinued

    Δείτε, για παράδειγμα, μία καταχώριση για ένα iPod classic των 120GB στην τιμή των… 900 δολαρίων, τη στιγμή που η συσκευή, όταν είχε διατεθεί το 2008, κόστιζε μόλις 249 δολάρια.

    H Apple σταμάτησε να διαθέτει τη “θρυλική” συσκευή το Σεπτέμβριο, μια και, όπως είχε εξηγήσει, δεν μπορούσε να βρει κάποια από τα εξαρτήματα που χρειαζόταν για την κατασκευή της καθώς είχε σταματήσει η παραγωγή τους από τα εργοστάσια. Παρ’ όλα αυτά, η αγάπη του κόσμου φαίνεται ότι είναι δυνατή ακόμη, για μία συσκευή που έχει γράψει τη δική της ιστορία.

    Θυμίζουμε ότι το iPod classic είχε κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2001. Το παρθενικό του μοντέλο κόστιζε 399 δολάρια, είχε λευκή ή μαύρη σχεδίαση και σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 5GB.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles