20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Μειωμένες τιμές με κέρδος 12% για φοιτητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικούς στους υπολογιστές Mac από την iSquare!

    [Δ.Τ.] H iSquare, για ακόμα μια χρονιά, υλοποιεί στην Ελλάδα και την Κύπρο την ενέργεια «Back to school» της Apple, παρέχοντας ειδικές εκπαιδευτικές τιμές σε φοιτητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικούς για τους υπολογιστές Mac με κέρδος 12%, μέσω του επίσημου δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών της.

    isquare-bts2

    Μέχρι τις 17 Οκτωβρίου, φοιτητές και σπουδαστές άνω των 18 ετών, αλλά και εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, έχουν τη δυνατότητα αγοράς των δημοφιλών υπολογιστών Mac mini, iMac, MacBook Air και MacBook Pro με οθόνη Retina, σε ειδική εκπαιδευτική τιμή με όφελος 12%. Απαραίτητη προϋπόθεση για να επωφεληθεί κανείς από τις ειδικές αυτές τιμές, είναι η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας ή η βεβαίωση που αποδεικνύει ότι πρόκειται για εκπαιδευτικό.

    MacBook Air

    Οι καινοτομίες που διαθέτουν οι υπολογιστές Mac τους φέρνουν στην κορυφή των προτιμήσεων της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η ελαφριά, λεπτή και επαναστατική σχεδίασή τους, παράλληλα με το μοναδικό σε ευκολία χρήσης λειτουργικό τους σύστημα συνθέτουν τον ιδανικό «σύντροφο» της φοιτητικής ζωής. Παράλληλα, διδάσκοντες και διδασκόμενοι έχουν στη διάθεσή τους όλα τα απαραίτητα εργαλεία, όπως πλήθος εφαρμογών αλλά κι ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό οικοσύστημα που παρέχει η Apple, προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες των υπολογιστών Mac.

    Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέσω των συνεργαζόμενων αλυσίδων λιανικής καθώς και στα καταστήματα των Apple Premium Reseller.Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.isquare.gr/prosfora

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles