16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο iTraveller της Aegean ταξιδεύει σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή και αναζητά τη στήριξή σου

    Η Aegean παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή της για iPad συστήνοντας τον Πέτρο, τον “iTraveller”. Πρόκειται για έναν ταξιδιώτη που ως αποστολή του έχει να ταξιδέψει χωρίς χρήματα, χωρίς χάρτη και χωρίς ταξιδιωτικό οδηγό, με μόνο του σύμμαχο το iPad app της Aegean, αλλά και όλους εσάς, μιας και μόνο εσείς μπορείτε να τον βοηθήσετε να συνεχίσει το ταξίδι του και να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα στις πόλεις που θα επισκεφτεί.

    keyvisual_instagram

    Ο iTraveller ξεκίνησε από την Αθήνα στις 29 Αυγούστου και μέσα σε 14 ημέρες θα επισκεφθεί 8 διαφορετικούς προορισμούς, ενώ τις περιπέτειές του μπορείτε να τις παρακολουθείτε σε “πραγματικό χρόνο” μέσα από το www.aegeanitraveller.com.

    Ο Πέτρος θα μοιράζεται καθημερινά μέσα και από τα social media της Aegean (facebook, instagram, twitter, youtube) όλα όσα θα ζήσει στις πόλεις που θα πάει, καλώντας σας να τον ακολουθήσετε, να ζήσετε μαζί του τις περιπέτειές του και να δείτε με άλλο μάτι τα μέρη που θα επισκεφθεί, μιας και δεν πρόκειται για ένα… συνηθισμένο ταξίδι αναψυχής!

    Η συμμετοχή σας στο ταξίδι του iTraveller είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική μιας και κάθε φορά που κάποιος από εσάς κατεβάζει το iPad app της Aegean, ή κάνει like και share στα social media το υλικό του iTraveller με hashtag #AegeaniTraveller, ο Πέτρος συλλέγει πόντους για να μπορέσει να επισκεφτεί ακόμα περισσότερα μέρη στους προορισμούς που θα ταξιδέψει και να ανακαλύψει περισσότερα μυστικά στις πόλεις που θα δει.

    Ο iTraveller, χάρη στο iPad app της Aegean, θα έχει τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του να πραγματοποιεί τις κρατήσεις των εισιτηρίων του για να συνεχίζει τις περιπέτειές του, να βρει πληροφορίες για τα αεροδρόμια από και προς τα οποία θα ταξιδέψει και να ενημερώνεται για τον καιρό που θα συναντήσει σε κάθε πόλη που θα βρίσκεται, για να ξέρει τι…τον περιμένει!

    To ταξίδι ξεκινάει από τη Μαδρίτη. Ο Πέτρος μάς δείχνει μία διαφορετική όψη της πρωτεύουσας της Ισπανίας, ενώ ήδη παρακολούθησε και στήριξε την Εθνική μας ομάδα στον πρώτο της αγώνα στο Mundobasket. Μετά από εκεί θα συνεχίσει το ταξίδι του σε άλλες πόλεις-προορισμούς της Aegean σε Ευρώπη και Μ. Ανατολή.

    Γνώρισε και εσύ τον #AegeaniTraveller Πέτρο και μπες εδώ www.aegeanitraveller.com για να μάθεις περισσότερα για το ταξίδι του στους προορισμούς της Aegean.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles