20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! Το LG G5 θα διαθέτει “Always On” display!

    Βρισκόμαστε προ των πυλών της μεγάλης γιορτής της κινητής τηλεφωνίας, καθώς σε περίπου 10 μέρες θα ξεκινήσει ένα ακόμη MWC στη Βαρκελώνη. Στο φετινό MWC, μία από τις συσκευές που σίγουρα θα συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της θα είναι το LG G5, η νέα ναυαρχίδα της LG, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα την Κυριακή 21/2. Με λίγες μέρες να απομένουν μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του, η LG κυκλοφορεί μία σειρά από μικρά hints που αφορούν στις δυνατότητες της νέας ναυαρχίδας. Για αρχή ήταν το ενδεχόμενο το LG G5 να διαθέτει OLED display και τώρα σύμφωνα με το νέο teaser που έγινε viral από την LG, είναι εμφανές ότι η νέα ναυαρχίδα της θα διαθέτει ς “Always On” display.

    LG G5 Always On feature

    Τι πρακτικά σημαίνει αυτό…; Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι ορισμένες πολύ βασικές πληροφορίες (ενημερωτικού κυρίως χαρακτήρα), όπως για παράδειγμα είναι η ώρα, τα μηνύματα και οι κλήσεις θα εμφανίζονται συνέχεια στην οθόνη της συσκευής, ακόμη και όταν το κινητό θα είναι κλειστό! Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με τις υπόλοιπες συσκευές, οι χρήστες δεν θα χρειάζονται να ενεργοποιούν το κινητό τους για να δουν εάν έχασαν κάποια κλήση ή εάν τους στείλανε κάποια σημαντική ειδοποίηση. Αν και η Motorola το είχε κάνει προ πολλού μέσω της λειτουργίας active notifications, ωστόσο αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον feature, το οποίο μάλιστα το διαφοροποιεί σημαντικά και από τα G3 και G4. Μετά την πιθανολογούμενη ύπαρξη OLED οθόνης και την Always On λειτουργία αναρωτιόμαστε τι άλλο μας επιφυλάσσει η LG, για το LG G5. Υπομονή σε λίγες μέρες θα ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα ναυαρχίδα της LG!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles