20.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    It’s official: Και η Samsung ετοιμάζει ένα «έξυπνο ρολόι»

    samsung-logo-0011

    Ξέρετε ποιον κατηγορούν οι «ρολογάδες» για την πτώση του τζίρου τους; Τα smartphones. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα κινητά και έχουν απάντηση σε όλες τις πληροφορίες που θέλουμε, σταματήσαμε να έχουμε ανάγκη το ρολόι μας για να μας δείχνει το μόνο βασικό σημείο συνεννόησης με τον υπόλοιπο κόσμο: την ώρα. Από τότε, τα βασικά σημεία συνεννόησης μεταλλάχτηκαν κι αυτά, μαζί με τα smartphones. Έγιναν emails, έγιναν texts, έγιναν online ραντεβού.

    Τα ρολόγια επιστρέφουν στη μόδα, διά χειρός των εταιρειών τεχνολογίας και εχθές είχαμε την πρώτη επίσημη επιβεβαίωση από τον Αντιπρόεδρο της κινητής της Samsung, τον  Lee Young Hee ότι και η Samsung ετοιμάζει εδώ και καιρό το «έξυπνο ρολόι» που θα ανταγωνιστεί το Pebble αλλά και το iWatch, μιλώντας στο Bloomberg:

    Προετοιμάζουμε το ρολόι εδώ και πολύ καιρό. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να το ετοιμάσουμε. Ετοιμάζουμε προϊόντα για το μέλλον και το ρολόι είναι σίγουρα ένα από αυτά.

    Στο The Verge υποστηρίζουν πως μάλλον θα έχει το όνομα που είχε διαρρεύσει: Galaxy Altius, χωρίς όμως να έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν, όπως την μορφή του ή τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Οι άνθρωποι της Samsung κρατούν το στόμα τους ερμητικά κλειστό, όπως και οι άνθρωποι της Apple επίσης.

    samsung phone watch 1999 2009

    Η διαφορά της Samsung από την Apple, όμως, είναι ότι οι Κορεάτες έχουν ήδη δοκιμάσει δύο φορές να λανσάρουν ένα «ρολόι-κινητό», αυτά που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Το ένα το 1999 (μπορείτε να καταλάβετε ότι πρόκειται για το αριστερό) και το άλλο, ακριβώς 10 χρόνια μετά. Και τα δύο είχαν ακριβώς την ίδια τύχη. Ή καλύτερα, αποτυχία. Ο κόσμος όμως, φαίνεται να είναι περισσότερο έτοιμος τώρα και πια, να ζητάει έξυπνα ρολόγια. Άρα η τρίτη φορά που θα δοκιμάσει η Samsung, αυτή τη φορά με λειτουργικό Android, θα πρέπει να είναι και η τυχερή.

     

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles