21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    O Satoru Iwata ξεκαθαρίζει το τοπίο για το live-action Legend of Zelda!

    Η έγκριτη Wall Street Journal πριν από μερικές εβδομάδες είχε βγάλει την είδηση ότι το Netflix σε συνεργασία με τη Nintendo βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις αναφορικά με τα γυρίσματα μίας live-action σειράς, η οποία θα αντλεί τη θεματολογία της από τις πλούσιες περιπέτειες του Link από το Legend of Zelda. Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Nintendo, Satoru Iwata η φημολογία που αναπτύχθηκε για μία σειρά που θα βασίζεται στο Legend of Zelda δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

    Legend of Zelda

    Όπως χαρακτηριστικά τόνισε το μεγαλοστέλεχος της Nintendo στο περιοδικό Time, σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να μοιραστεί κάτι με τους fans σε ότι έχει να κάνει με τη μεταφορά των IPs της Nintendo στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ωστόσο αυτό που μπορεί να επιβεβαιώσει είναι ότι το άρθρο της Wall Street Journal βασίζεται σε λάθος πληροφόρηση. Η συγκεκριμένη δήλωση που προέρχεται από τα επίσημα χείλη του Satoru Iwata σίγουρα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δούμε μία live-action εκδοχή του Legend of Zelda. Ως γνωστόν, η Nintendo συνηθίζει να είναι υπερπροστατευτική με τα franchises της και δεν αφήνει να διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία που μπορεί να αφορά το μέλλον τους. Αναμφίβολα, σύσσωμη η gaming community θα επιθυμούσε μία σειρά βασισμένη στο Legend of Zelda, που σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφερθεί στο ρεπορτάζ της WSJ θα είχε τον χαρακτήρα ενός family-friendly Game of Thrones.

    Αν πάντως ανήκετε στους φανατικούς φίλους του Legend of Zelda δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά σε έναν σούπερ διαγωνισμό που τρέχει στο Facebook το αδελφό site Gameslife και που χαρίζει σε έναν τυχερό νικητή την Hylian Shield του Link σε μορφή… backpack!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles