11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμο το Yalu iOS 10.2 Jailbreak για iPhone και iPad

    Ο Luca Todesco έκανε πλέον διαθέσιμη την τελευταία έκδοση του Yalu jailbreak για το iOS 10.2. Το Jailbreak υποστηρίζει έναν περιορισμένο αρχικά αριθμό συσκευών όπως τα iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE και iPad Pro. Αν χρησιμοποιείτε μια συσκευή η οποία δεν περιλαμβάνεται στην προαναφερθείσα λίστα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε να προστεθεί η υποστήριξη.

    ios-10-jailbreak

    Προσοχή! Το Yalu jailbreak αποτελεί μια «alpha» build και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τη συσκευή σας, επομένως προχωρήστε με δική σας ευθύνη. Σας προτείνουμε να περιμένετε μέχρι μια πιο «stable» έκδοση κυκλοφορήσει.

    Το εν λόγω jailbreak λειτουργεί μόνο με συσκευές που τρέχουν iOS 10.2. Επίσης θα πρέπει να προβείτε σε ένα backup των αρχείων της συσκευής μέσω iCloud ή iTunes. Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία βρίσκεται φορτισμένη σε ένα επαρκές επίπεδο. Αν το jailbreak δε λειτουργήσει, τότε θα πρέπει να επαναφέρετε τη συσκευή σας στο τελευταίο iOS firmware που αυτή τη στιγμή είναι το iOS 10.2.1.

    Ας περάσουμε στη διαδικασία αυτή καθεαυτή:
    1. Κατεβάζετε την τελευταία έκδοση του Cydia Impactor και του Yalu Jailbreak IPA για iOS 10.2.
    2. Ανοίξτε την εφαρμογή Cydia Impactor.
    3. Συνδέστε το iPhone ή το iPad σας στον υπολογιστή.
    4. Αν το Cydia Impactor αναγνωρίσει τη συσκευή σας, θα την εμφανίσει στο drop down μενού όπως φαίνεται παρακάτω.

    jailbreak-ios-10-yalu

    5. Σύρετε το αρχείο Yalu IPA στο Cydia Impactor.
    6. θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασης.
    7. Από τη στιγμή που το app εγκατασταθεί στη συσκευή σας θα είστε σε θέση να δείτε στη «Home Screen» την εφαρμογή με την ονομασία yalu102.
    8. Για να εκκινήσετε το app θα πρέπει πρώτα να κάνετε «trust» τα certificates που θα εμφανιστούν. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αφού βρείτε τις κατάλληλες ρυθμίσεις επιλέγοντας κατά σειρά Settings -> General -> Profiles & Device Management.
    9. Πλέον μπορείτε να εκκινήσετε την εφαρμογή. Όταν αυτή ανοίξει πιέστε «Go». Καλύτερα να μην έχετε στα χέρια σας τη συσκευή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
    10. Η συσκευή θα επανεκκινήσει αυτόματα και το Cydia θα εμφανιστεί στη «Home Screen». Αν όχι, τότε ανοίξτε το «yalu102 app» και επαναλάβετε τη διαδικασία.

    Μια σημαντική διευκρίνηση είναι ότι το jailbreak είναι semi-tethered υπό την έννοια ότι κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση στη συσκευή σας θα πρέπει να εκκινείτε το Yalu (yalu102) app για να ξαναγίνει το jailbreak. Αν για οποιοδήποτε λόγο το jailbreak δημιουργεί προβλήματα στη συσκευή σας, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να το αφαιρέσετε, επαναφέροντας τη συσκευή στο iOS 10.2.1.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles