16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    James Bond: ένας ήρωας ετών 50 (vid)

    Επιτρέψτε μου την προσωπική άποψη. Έχω λατρέψει 2 συγκεκριμένα πράγματα στον James Bond. Σε όλους τους James Bond. Το classy ντύσιμο, ακόμα κι αν αυτό περιλαμβάνει κάποια απίστευτα ξενέρωτα χαβανέζικα πουκαμισάκια και, τα gadgets. Αυτά τα υπέροχα gadgets που φτιάχνει ο Q που… φαίνονται ότι θα μπορούσαν να είναι πραγματικά, κι ας αψηφούν τα περισσότερα μία ντουζίνα νόμους της φυσικής.

    Ο κατάσκοπος της Αυτού Μεγαλειότητας σήμερα έγινε 50 ετών (από την πρώτη προβολή του στους κινηματογράφους) και βρήκαμε στο Kuriositas ένα από τα καλύτερα βίντεο που μπορεί να σας δείξει όλα όσα θα θέλατε πραγματικά να γνωρίζετε γι αυτόν.

    Δημιουργός – μοντέρ του ο Nick Bosworth, ξεκινά με μία συνέντευξη του Ian Fleming, που είναι ο άνθρωπος που επινόησε τον εικονικό ήρωα. Και συνεχίζει, φυσικά με όλους τους ηθοποιούς που ενσάρκωσαν, άλλοι υπέροχα, άλλοι όχι τόσο υπέροχα, τον άντρα που κυριάρχησε στις φαντασιώσεις όλων (των φύλων). Μα δεν είναι μόνο αυτοί. Οι «κακοί» των ταινιών παρελαύνουν επίσης από αυτό το βιντεάκι. Άλλωστε, ποιος θα ήταν ο James Bond αν δεν είχε τους χειρότερους εχθρούς;. Απολαύστε το

    Πηγή: Kuriositas

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles